valmiina juhlaan!

Meillä on lauantaina poitsun 6-vuotis kinkerit. Paikalle on tulossa joukko rakkaimpia. Muutamat jo tänään perjantaina!  Ajattelin ensin vetää kekkerit ihan perusmekolla, joita tuolla kaapissa roikkuu useampikin. Mutta maanantainen kirppiskierros muutti kaiken.

Löysin tämän ihanan inwearin mekon kirppikseltä. Hintaa tällä kaunokaisella oli alta vitosen, joten ostopäätös oli tosi helppo tehdä. Mekko istuu mulle kuin hansikas. ja olinkin super tyytyväinen löytööni, kunnes (aina tulee se mutta...). Tarkastelin kotona mekon saumoja vähän lähemmin. Ja en kyllä ole kovin tyytyväinen mekon laatuun. Voipi tietty olla että joku mua suurempi on mekkoa aiemmin kokeillut ja saumat on siinä kohdin antaneet myöten (ja päästäneet ehkä pari äännähdystä). oli miten oli. Vähän epäilyttää, kuinka monet kekkerit mekon saumat oikein kestää... Sen verran ratkeamisalttiilta näyttivät tarkemmin zoomaillessa.  Mutta joo. Eiköhän tällä kuitenkin juhlita lauantain kemut. Ja toistaiseksi mekko on siis ihan ehjä.
On se vaan kaunis! Ja jos se vaan kestää, menee tämä mekko monessa menossa... Vaikka siellä romanttisella karkuretkellä (jos ei päädytä jonnekkin mökkeilemään...)

Tähän täytyy vielä tunnustaa, että tykkään ostaa juhlamekkoni nimenomaan käytettyinä. Niille kun ei ihan järjettömästi käyttöä löydy (aina kun ei jaksa samoissa mekoissa juhlia), en viitsi sijoittaa mekkoihin satasia! Kierrätys siis kunniaan.

Nyt valmistelemaan huomisia juhlia!

Moi!Kommentit