viime aikoina...

Moi,

onko siellä ruudun toisella puolella enää ketään? Vai ootteko karanneet nauttimaan ihanasta (sanoinko jo että mahtavasta?) kelistä? Vähän on hiljaista ollut blogin puolella. Viime aikoina on vaan ollut muutakin mielessä kuin blogi.. Auringonottoa, nautiskelua ja juhlintaa... Sen sellaista.

kuvassa maailman onnellisin poika päästyään lentokoneen ohjaimiin!!!


Mitäs sun uuteen viikkoon? Kohta on jo kesäkuu. hui. Nopeasti, liian nopeasti rientää aika. Kunhan tuo aurinko tuosta alkaa taas porottamaan, otan suunnaksi riippukeinun ja nautin kesästä.

ihanaa viikkoa!


ps. mekko pysyi kuin pysyikin ihan ehjänä lauantain kekkereissä!

Kommentit

 1. Heippa,
  eksyin viime viikolla blogiisi eka kerran ja lisäsin heti kirjanmerkkeihin. Kivoja juttuja. Kyllä nämä hyvät ilmat ja kaikki kevät/kesäkiireet veroittaa varmasti kaikkia blogeja. Itsekin olen pihalla niin paljon kuin mahdollista. Talvella taas ehtii kökkiä sisällä. :)

  t. Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Anna, tervetuloa lukijaksi!!! Kiva että pidät blogini sisällöstä!!! Samaa mieltä, että nyt kannattaa olla pihalla kun kelit suosii. Talvella ja syksyllä ehtii taas istua koneella!

   Poista
 2. Ollaan täällä. Kesä houkuttaa olemaan ulkona, ei aina jää blogille niin paljon aikaa. Mutta ei täältä mihinkään kadota, itse kannan läppärin parvekkeelle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva että olet siellä Dahlia!!! Täytyykin ottaa vinkistä vaari ja raahata seuraavaksi padi mukaan terassille...

   Poista
 3. Täällä mä edelleen oon, vaikka harvoin kommentoin. Joka päivä tsekkaan ootko kirjotellu mitään :) Ihanaa kesää keski-suomeen. Heinäkuussa lomaillaan ja sinnepäin tullaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kivä että oot siellä ja jaksat välillä jättää kommenttiakin!!! Mieltä lämmittää aina kun tietää että joku käy lueskelemassa! Tervetuloa keski-suomeen!!! ja ihanaa viikonloppua!

   Poista

Lähetä kommentti