yksi vaate moneen menoon

moikka moi!

Jostain syystä rakastan eri naistenlehtien juttuja siitä, kuinka saman vaatteen saa puettua moneen eri tilaisuuteen. Mulla ainakin on aika vähän mitään "fiinimpiä" tilaisuuksia, joten on tosi jees jos samaa vaatetta voi käyttää niin arjessa kuin juhlassa. Myös vaatekaappi ja lompakko kiittävät vaatteiden monikäyttöisyydestä!!!

Mun uusin ostos, Me & I:n kietaisuneuletakki, on juuri sellainen. Se on materiaaliltaan tosi ohutta kangasta (toivottavasti kuitenkin kestävää), joten se toimii ohuena neuletakkina tai sitten ihan paitana. Kietaisuleikkauksen  ja tuon materiaalin ansiosta se on juhlava jo itsessään.

Ja tässä mun variaatiot.
Tässä ekassa asussa olen yhdistänyt neuletakin ihan perus trikooteeppariin ja lököfarkkuihin. Nämä farkut on kirpparilta ja mulla on pienoinen kriisi niiden suhteen. Mua ne muistuttaa 90-luvun salihousuista (onko muilla sama juttu?). As if, ne on tosi mukavat päällä ja niissä on resorit (=hei hei ylipitkät lahkeet). Ne on myös mun silmissä edustavammat kuin pelkät leggarit. Näitä voisi kyllä ehkä käyttää matkustushousuina. Vielä en oo uskaltautunut ihmisten ilmoille näiden kanssa.

Niin joo siihen paitaan. Eli toimii hienosti osana arkista vaatetusta. Ei epäilystäkään.
Toisessa asussa neuletakki toimii puserona. Tositoimissa tuonne alle voisi laittaa vaikka jonkun kapeaolkaimisen pitsitopin.. Ihan vaan ettei vilauttele liikoja. Kaulaan vaan helmet ja jalkaan korot. Sitten juhla look onkin valmis. Kynähame on myös löytö kirpparilta. Mun mielestä oikein kaunis ja juhlava kombo.

Mitäs te tykkäätte yhdistelmistä?


Seuraavasta viikosta onkin tulossa oikein vauhdikas. Saadaan vielä tänään yökylään meidän rakkaat ystävät. Maanantaina saapuukin A:n porukat ja me päästään ukkokullan kanssa miniminikarkumatkalle!! loppuviikolla tulee lisää yökyläilijöitä, saan kaverin kylään ja vielä kirsikkana kakun päälle olis tyttöjen iltaa. Hui, harvoin taitaa olla näin vauhfikkaita viikkoja edessä.

Nyt lounaspuuhiin!


ps. kuvista huomaa hyvin, ettei löysä vaatetus suinkaan hoikenna (ainakaan mua)... Näytän nimittäin noissa hamekuvissa paljon hoikemmalta kuin ylemmissä kuvissa... (tai huijaan vaan itseani että näytän pienemmältä).

Kommentit

  1. Kivoja kokonaisuuksia! Aika vähän sitä täälläkin on niitä juhlia, jos on niin töiden takia (jotka lopulta ovat töiden tekoa nekin). Minä vaan rakastan juhlamekkoja ja haluaisin kovasti niitä päästä käyttämäänkin vaan tuolla ne kaapissa nököttävät, odottavat käyttöä ainakin tänä vuonna :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti