kierretty hame

ja blogihistorian ehkä huonnoin käännös ikinä (twisted skirt = kierretty hame). Kuulostaapa nimitys nimittäin omaan korvaan himppasen urpolta. Mutta ei anneta sen nyt häiritä.

Kuka muistaa, kun haaveilin me&I:n harmaasta kietaisuhameesta? Totesin sen jo tuolloin liian hintavaksi omalle budjetilleni (47 eskoa trikoohameesta....)... Hameen malli jäi kaivertelemaan mielen sopukoihin sen verta paljon, että oli pakko tehdä asialle jotain. Eikun sukeltamaan ebayn ihmeelliseen maailmaan. En löytänyt tummanharmaata hametta.. Mutta mustan löysin.

Tämä hame jakaa ainakin täällä kotona mielipiteet. Miehen mielestä hame on yhtä karmea kuin leggarit... Minä taas tykkään. Ja paljon. Tämä hame on tosi monikäyttöinen.. Sopii mielestäni hyvin niin arkeen kuin vähän juhlavampaankin menoon. hame on siis leikkaukseltaan tuollainen "rypytetty". Paremman kuvan näät täältä. Mä en onnistunut saamaan kovin hyviä otoksia tänään (musta on mulle aika haastava kuvausväri). Materiaaliltaan se on joustavaa trikoota. Niin kiva päällä.
Mitäs sä tykkäät? Hitti vai huti?

Huomenna ajattelin mennä kurkkimaan Jyväskylään avattua kahvipaahtimo Papua. Ja uimaankin lupasin lapset viedä! Touhukas päivä siis luvassa.

Nyt lepposiin löylyihin rentoutumaan.

Kommentit

  1. ja eihän näistä kuvista saa mitään selvää.. tämän blogin huonoimmat kuvatkin siis :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti