voi rähmä

ja hassu mutsi.


Moikka vaan. Tää mamma on ollut viime päivät tosi kahvilla. Vai miten muuten voi ihminen tulkita synttärikutsun päivämäärän väärin. Kävi nimittäin niin, että perjantaina silitin pojalle paidan, paketoin lahjan ja pistin kaikki valmiiksi jotta hän voi mennä kaverin synttäreille. Ja tarkistin siis kutsusta ajan.. Mutta se päivämäärä.... Juhlat on joskus heinäkuussa. miten ihmeessä voin lukea päivämäärän (ja vielä moneen kertaan) niin väärin?? Öhöm...

Ja sitten se rähmä. No arvatkaa kuka aloitti viikonlopun sairaalan päivystyksessä? Miten ihmeessä silmatulehdukset puhkeaa AINA viikonloppuna? Kysyn vaan? No nyt sitten koitetaan pärjäillä rilleillä ja toivotaan pikaista paranemista.
Huomaatteko muuten, että en suinkaan istu lattialla!!! Meillä on siis taas ruumsteerattu. Tällä kertaa vierashuoneen sohva siirtyi olkkariin. jottei ihan lattialla tarvii istua. Tämä on onneksi vain väliaikaisratkaisu (öhöm kuinkakohan kauan....) kunnes saadaan se sohva ostettua.. Vielä ei tosin sohvakaupoille olla ehditty.. Eikä mallistakaan ole päästy (lähimainkaan) yhteisymmärrykseen.


Toivottavasti sun viikonloppu on mennyt mukavasti ja siellä on pysytty terveinä!

Kommentit