2x mä haluun

Tilanne vaatehuoneessa on jokseenkin hyvä. Mitään akuuttia tarvetta millekkään vaatekappaleelle ei ole. Mutta mutta... Pari himotusta olisi. Toinen on yllätyksellisesti raitaa ja se toinen. No jotain mitä en ajatellut haluavani.

Himotus 1: raitahame

Mistähän löytyisi vähän löysemmän mallinen hame, jonka mitta ylettyy noin polveen? Jos pituutta on se 161 niin pituuden kanssa ei luulis olevan ongelmia (no itseasissa kaikki raitahameet on jotenkin lyhyitä, kysyn vaan miks).... Ja hinta ei sais olla kova. Olisko vinkkejä?

kuva hm.com

Tätä hametta vähän mietin, että pitäiskö tilata sovitukseen...  


Himotus 2: jumpsuit

No onhan se vaan niin kätevä muksujen kanssa. Ja ehkä etelässäkin... Mutta tuliskohan sitä pidettyä? Onks sulla jumpsuit?


Tänään on ollut tosi kiva päivä. Pihahommien lisäksi ehdittiin käydä koko perheen voimin kaupungilla asioilla ja piknikillä.. Ihan loistava tapa viettää aikaa yhdessä! Nyt illalla sain maalattua sen laatikon... Siitä tulikin tosi kiva. Huomenna pitää vielä maalata laatikon pohja ja sitten homma onkin siivousta vaille valmis.

Mitäs sun päivään?Kommentit

 1. Onko toi jumpsuit niinkuin sellainen shortsiasu?
  Mä haluun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo just sellanen shortsiasu. Tai on niitä sitte pitkilläkin lahkeilla. Mä mietin just että pitäiskö ostaa ebaysta sellanen testiin...

   Poista
 2. Kaunis tuo hame, minä tilaisin sovitukseen. Vaan saattaa olla lyhyt H&M monesti on...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on kyllä kaunis hame. Mutta ei ihan sitä mistä mulla on visio (sellasta ei oo vielä tullut vastaan).. Oon törmännyt samaan (vaikka tappi oonkin), mitoitus on turhan lyhyttä...

   Poista
  2. tilasin sitten tuon hameen musta-valkoisena sovitukseen kun oli alessa :D

   Poista

Lähetä kommentti