birthday girl

Jep. That´s me. Pikku hiljaa hipsutellen kohti 40 rajapyykkiä. Vielä toistaiseksi onneksi lähempänä 30-vuotta. Mutta sinne isompaan lukuun mennään, vääjämättä. Ikääntymistä on juhlittu tänään asiaan kuuluvin menoin. On laulettu, avattu lahjoja ja syöty kakkua. Sitä perinteistä.

Ikääntymisen kunniaksi, ja pitkästä aikaa, päivän asua. Vähän vilu tuli tällä varustuksella ulkona (mulla oli myös huivi + neulejakku päällä).. Ehkä ne sukat ja trenssi pitää vielä sittenkin laittaa päälle ulkoillessa...

Tarkkasilmäiset huomaavat kuvissa jotain uutta! Sain perheeltä (mies + lapset) lahjaksi uuden käsilaukun. Tässä asiassa tehtiin historiaa!!! Olen saanut viimeksi lahjaksi käsilaukun joskus 10 vuotta sitten. Jo oli siis aikakin!!! Käsilaukkukokoelma on viime ja tällä viikolla lisääntynyt salakavalasti (hups). Ostin nimittäin risteilyltä itselleni lahjaksi laukun.. Ja nyt sitten tämä. Mutta ei voi valittaa!!! Nyt mulla on laukkuja joka lähtöön! Ja mitä tulee tähän lahjaan, tykkään tykkään tykkään. Hyvin on tyypit mulle lahjan valinneet. Suklaan ruskeata ei mun laukuista ole tähän saakka löytynyt.. Mutta nytpä on jotain muuta kuin sitä ainaista konjakkia. Lisäbonusta annan laukun olkahihnasta. Se on tässä elämäntilanteessa aika must!!


Oikein kiva synttäripäivä siis takana. Huomenna palataankin tiukasti arkisimpiin kuvioihin!

Kommentit

 1. Onnea synttäritytölle :) Ja äläs nyt, ei tää yli neljäkymmentä nyt niin kamalaa ole ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos!!! Luulenpa, että mikä tahansa ikä on kiva kun asennoituu oikein :D Ja jokainenhan meistä vanhenee, haluaa tai ei.

   Poista
 2. Onnea! :) Tuo laukku on kaunis, nätin näköinen ja käytännöllisenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! allekirjoitan täysin kuvauksesi mun laukusta :D

   Poista

Lähetä kommentti