haalarihommia

Tämän postauksen myötä taidan syödä sanani pahemman kerran! Olen melko varma, että olen haukkunut työpaikan kahvipöydässä kaikenlaiset haalarit maanrakoon... Syinä ainakin epäkäytännöllisyys. No, mörökölli minut vieköön kun sanani syön.

Tässä se tulee, aikalailla täydellinen kesäasu! Nyt multakin löytyy haalari. Ei mikään jumppahaalari sentään (sisko, muistatko ne "ihanat" painijahaalarit suokkarissa??).. Tämä haalari on oiken passeli ihan kaupungille kuin rannallekkin. Testattu on tuota kaupunki (no oikei, lähimarketti) käyttössä. Haalari on suoraan hong kongin tavarataivaasta eli ebaysta. Sieltä muuten löytyi malleja tosi moneen makuun.  Samaisella lähimarket reissulla tuli muuten tehtyä pikapiipahdus kampaajalle. Niin mun tapaista! Nyt sitten mennään sivuotsiksella.


Mitäs lukijat tuumaatte? Yes or no? Itse ainakin tykkään. Tuo etulärpäke häivyttää muuten kätevästi vatsamakkaroita. Ja toisaalta tekee haalarista ei niin paljastavan (tämä on etu pienten tenavien kanssa...). jos taas tykkää olkaimettomasta mallista, saa lärpäkkeet kiedottua vyöksi. Tai jos eksyy vahingossa terassille ja haluaa vähän rajattomamman rusketuksen.


Mua polttelis pienen pieni viikonloppuretki jonnekkin. Katsotaan, saanko kehiteltyä vielä jotain!

Ihanaa viikonloppua! Kohta jalat kohti taivasta ja riippukeinoon siestalle.

Kommentit

 1. Ihan sikasiisti!! Mä niin haluun tollasen!! Olikohan kovinkin tyyris??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mustakin! Ja oli muuten kiva päällä. Mitä nyt ehkä vähän hiostava (mikä vaate ei olis +32 asteen lämmössä..). Ei ollut ollenkaan kallis. Noin 7,5 euroa. Tässä tulee linkki siihen paikkaan josta ostin ton haalarin.
   http://www.ebay.com/itm/Hot-Women-Sleeveless-Halter-Casual-Elastic-Harem-Pants-Jumpsuit-Romper-Playsuit-/201066132441?ssPageName=ADME:X:AAQ:US:1123

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti