kun kerran vauhtiin päästiin...

Nyt meinaa mopo lähteä keulimaan ihan urakalla. Nimittäin sisustuskuumeen kanssa. Ensin kuumeilin alakerran olkkarin kanssa. Nyt sisustusideoiden kohteena on portaikko ja lastenhuone... Hups vaan. Mielikuvitus laukkaa tuhatta ja sataa, ideoita on mielessä paljon. Onneksi mies laittaa jarrua kehiin :D Ihan kaikkea ei tosiaankaan toteuteta nyt, eikä välttämättä koskaan.

Muutama idea kuitenkin päähän muhimaan!

Lastenhuone kaipaa ehdottomasti jotain väripilkkua. Tällä hetkellä seinät ovat valkoiset. Tällainen juliste olisi kiva. Ja molemmille lapsille tietty omat, toiselle tämä ja toiselle joku muu kuva.

kuva poster mister


Portaikkoon tarvitaan myös vähän väriä. Seinät pitää kitata anyway (kalusteiden siirron yhteydessä tuli vekkejä seinään). Ja samalla olisi kiva saada jotain jippoa seinään... Tämä olisi hauska.  Sopisi vallan mainioisti meidän "maalaisromanttinen meets kaupunki" tyyliin... Ja tällä kaupunki-jutulla viittaan meidän talon ns. moderniin/ pelkistettyyn ulkokuoreen ja muutamaan moderniin huonekaluun.

kuva K-rauta


Ja sitten sinne olkkariin... No tapettia tarttis saada. Sielläkin seinät on valkoiset. Ja jotain maalaisromanttista olis kiva saada (mies ei vielä tiedä tätä).

kuva taloon.com

Semmosia ajatuksia tällä erää... Ompahan ainakin ideoita muhimassa.

Nyt mä lähden katselemaan yöunia. Olen viimeaikoina nähnyt ihan kahjoja unia, kuin elokuvissa olis ollut.. Saas nähdä mitä unia sitä näkee ensi yönä. Joskus olis kiva tietää, mistä noi kaikki unet oikein kumpuaa.Kommentit

Lähetä kommentti