paluu arkeen

Moikka,

täällä taas! Me ollaan tänään aloitettu paluu arkeen. Perheen yhteinen loma on vietetty ja nyt sitten napataan arjen rutiineista kiinni. Hiljalleen. Mä jatkan kesästä nauttimista lasten kanssa kotosalla, joten ihan kokonaan ei arkeen (eskarit jne) palata. Tosi nopeasti muuten meni kolme viikkoa.


Viime viikon aikana ehdittiin ahkeroida pihan parissa. Nyt on tekemättömien töiden lista olematon. Jihaa. Tunnustan, etten oikein nauti pihatöiden tekemisestä. Kukat ja pusikot ei vaan oo mun juttu. Mutta täytyy tässä yrittää opetella niiden hoitoa. Onneksi mun äiti ja anoppi on isona apuna ja osaavat kertoa miten noita puskia pitää hoitaa! Kaikki muuten aina ihmettelee, miks mä haluan asua omakotitalossa kun kerran en tykkää pihatöistä. Niinpä. Mutta kun mä rakastan tota omalla pihalla löhöilyä ja tätä tilaa + omaa rauhaa. Oonkohan mä ainut omakotitalossa asuva ihminen, joka ei niin perusta pihatöistä?

Perjantainen asutomessuvisiitti oli muuten kiva! Hienoja taloja ja kivoja sisustusratkaisuja vaikka kuinka paljon. Aika vähänhän siellä tällaiselle tavallisen tallaajan lompakolle oli juttuja.... mutta aina saa haaveilla. Vaikka siitä pihasaunasta. Ai että mikä saunakuume mulle tuli (taas). Oma pihasauna on kyllä pakko saada jossain vaiheessa. Kattokaa nyt vaikka tota toiseks alimmaista kuvaa. Eikö olis ihana saunoa kylmänä talvi iltana kynttilän valossa, omalla pihalla????  Tai lämpimänä kesäiltana pihatöiden päätteksi? Ja nauttia lasi kylmää muumilimpparia? Niinpä, musta ainakin. ja taitaapa tuo mun mieskin haalean vihreää valoa näyttää.. Sitä lottovoittoa odotellessa.


Nyt sitten niihin arkirutiineihin kiinni!

pus.Kommentit

 1. Tsemppiä arkirutiinien kanssa ja hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Ihanalta tuo sauna näyttää, kelpais mullekin;). Tyylikkäänä olet ollut liikenteessä. Mukavaa kesän jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekkin ihana sauna. En meinaa päästä tästä saunakuumeesta yli enkä ympäri. Kiitos kaunis kehuista! Ja hyvää kesää myös sulle!

   Poista
 3. Kiva mekko :)
  Mä en olekaan ikinä vielä messuilla käynyt..!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Nyt kipin kapin asuntomessuille lisäämään talokuumetta :D

   Poista

Lähetä kommentti