pieni facelift

tai isoa iloa pienellä rahalla!

Sain vihdoinkin otettua kuvia muutamasta uudesta kodin piristäjästä. Pari uutta juttua kotiin tuovat kummasti kodikkuutta ja uutta ilmettä! Mua on meidän uusimman perheenjäsenen myötä vaivannut ihan järkyttävä sisustuskuume. Liekkö jotain pesänrakennusviettiä ilmassa? No, koska olen tuumasta toimeen ihminen (ja olohuone on ollut sisustusmurhe jo pitkään) eikun menoksi.

Ensimmäinen uusi juttu on istuintyynyt keittiön penkeille. Meillähän on keittiö ja olkkari yhtä tilaa = tupa. Siksipä tyynyt noudattelevat olkkarin tulevien verhojen linjaa. Tyynyt tuovat kivasti kotoisuutta muuten vielä niin ankeaan tilaan. Eivätkä muuten oleet kovin kalliit nämä tyynyt.. Lompakko kiittää.
Toinen uusi juttu on meidän sohvapöytä. Tämä edustaa varsinaista DIY osastoa. Arkku on vanha Suomen armeijan säilytyslaatikko. Meillä se on tätä ennen palvellut pihalla lelulaatikkona. Nyt se sai hionnan ja "kuulto" maalauksen (= maalattu vain kerran, jotta pinta jäi kulahtaneen näköiseksi) myötä uuden elämän sohvapöytänä! Itse tykkään tästä laatikosta tosi paljon. Ja mun mielestä se sopii meidän olkkariin niin hyvin. Tämä on silkaa rakkautta!

bongaa sukka :D
Kuvien yhteydessä on pakko kertoa, että tilanteet on täysin lavastettu. Meillä ei todellakaan pysy pehmusteet paikoillaan (ilman liimaa) tai sohvapöytä siistinä... joskus voisi olla paikallaan vilauttaa niitä ei-stailattuja kuvia :D


Mitäs sanotte kodin piristysruiskeista? Maanantaina oliskin sitten tarkoitus (vihdoinkin) viedä kankaat ompelijalle ja saattaa sisustusprojektia taas askel eteenpäin. Ja muuten, ekassa sohvapöytäkuvassa vilahtaa se meidän uusi sohva.

Huomenna aion nauttia ihanasta kesäpäivästä lasten kanssa. Suunnitelmissa on pieni retki läheiselle uimarannalle! Ihanaa!


palataan!


ps. raitahame (+ pari muuta juttua) check!


Kommentit