vähän kerrallaan...

moikka moi,

ei tullutkaan tähän väliin reissupostausta vaan ihan jotain muuta!

Kuten aiemminkin olen kirjoitellut, on meidän alakerran olkkari ollut alusta alkaen jonkin sortin murheenkryyni. Mööpelirallin + uuden sohvan seurauksena palaset alkavat pikku hiljaa loksahdella kohdilleen. Uusi sohva on kotiutunut ja järjestys muotoutunut paikoilleen. Eilen käytiin ostamassa olkkarin verhokankaat + ruokapöydän tuolien huppukankaat. Huppukankaasta ei ole kuvaa, sillä niiden materiaali vaihtui viime metreillä. Tuolien värimaailma  tulee noudattelemaan sohvan sävyä.Tänään sain pari loistavaa ideaa liittyen olkkariin. Ensimmäinen koskee meidän säkkituolia, joka on ostettu ulkokäyttöä varten. Koska meillä ei ole mitään autotallia eli varastoa ko. kapistukselle, lojuu se meillä sisällä 95% ajasta (suomen kesä...). Säkkituolin värimaailma ei sovi tulevaan väriteemaan ollenkaan. Niinpä päätimmekin teetättää myös säkkituoliin hupun. Luultavasti huppu tehdään samasta kankaasta kuin verhot. Odottelemme vielä tuolien huppukankaita ja sitten verhot onkin teetätystä (+verhotankoja) vaille valmiit.

Ja se toinen idea. Sen sain ulkona hiontahommissa. Meillä on ollut pihalla muutama SA-laatikko. Yhtä niistä käsitellessäni kekkasin, että siinä olisi meille ihana sohvapöytä. Mies ei jaksanut kiistellä mun kanssa aiheesta... Niinpä meille tulee pienen maalikäsittelyn jälkeen valkoinen laatikko sohvapöydäksi. Kunhan saan haettua maalin kaupasta ja käsiteltyä laatikon, näytän teille lopputuloksen. Toteutuksessa voi tosin kestää jonkun aikaa... Eräskin kivikasa on nimittäin odotellut siirtäjäänsä jo 4 kuukautta. Oho.

Mä oon niin täpinöissäni tän sisustushuuman kanssa... Seuraavaksi hyökkään meidän pation sisustamisen kimppuun. Yhdet pallovalot on ainakin ihan pakko ostaa.. Ja ehkä parit istuintyynyt ruokailutilaan.. Jei.


ps. piipahdin tänään lindexillä biksuostoksilla (tästä ette näe kuvamateriaalia). Voi vitsit miten kivoja riepuja Holly & Whyte mallistoon oli taas saapunut.. Muuankin raidallinen (ylläri) pellavatoppi jäi huutamaan mun nimeä sinne rekkiin. Vakaa aikomukseni onkin välttää vaatekauppoja vastaavien nimenhuutojen vuoksi.

ps2: kiitos kommenteistanne edellisiin postauksiin. Palaan niihin huomenna.Kommentit