kirppishaukan löytöjä vol xxx

moikka moi,

Mitäs teidän sunnuntaihin? Mä oon hengaillut koko päivän kotona, lähinnä haahuillen, leipoen ja lasten kanssa hengaillen. Ja haaveillen. Yksi iso haave muhii päässä. Vielä kun sais miehen pään käännettyä !

Viime postauksessa mainitsinkin, että tein kirpparilta tosi hyvän löydön... Multa on puuttunut lämpimien kelien nilkkurit (+2-+10). Siis sellaiset vuorettomat versiot. Korkkarinilkkurit kyllä löytyy, mutta ne ei oo kauheen kätevät lasten kanssa. No, nyt on sekin puute korjattu.

Tadaa.
Nahkaiset cowboy-buutsit vitosella. Oh my. Silkkaa rakkautta ja niin hyvä flaksi! Nämä passaavat pillifarkkujen + tikkitakin kaveriksi niin hyvin. Tai vaikka sen trenssin. Olen super tyytyväinen. Pieniä käytönjälkiä popoista tietty löytyy. Nyt kyselenkin teiltä apuja, miten sellaiset mustat viirut saa pois? Muihinkin ruskeisiin kenkiin on käytössä tullut tollasia viiruja... lankillahan ne saa jotenkin piiloon. Muita kikkoja? Mahdoin muuten olla hauska näky, kun nuuskuttelin näitä kenkiä flunssaisena kirppiksellä. Kyllä, luit oikein.. Yritin nimittäin bongata onko nää aitoa nahkaa vai ei. Mutta tuoksusta päätellen ovat. Ja materiaalin pehmeyden. Harrastan tota tuoksuttelua muidenkin nahkatuotteiden kanssa... Olen asiasta jo vitsi kavereiden keskuudessa, nuuskuttelen aina uusia käsilaukkujakin. Outo mikä outo!

Kivan raukea sunnuntai siis menossa.. Nyt käyn itseni kanssa painia, menenkö hommaamaan hemtexistä ne pallovalot. Siellä olis niin hyvät :)

pus.

Kommentit

 1. Oi mitkä kaunottaret olet löytänyt. Ihanat!

  VastaaPoista
 2. Moikka! Löysin juuri sun blogis ja jäin lukemaan =) ehkä nyt oot jo saanut selville, että on oikeata nahkaa nuo bootsit. Mulla on meinaan samat itsellä ja tosi hyvään hintaan sait ne, ovh oli meinaan 90€!! Mä oon laittanut omiini sellaista levitettävää nahkavahaa ja niistä tulee aina kuin uudet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi,
   tervetuloa blogin lukijaksi!!! Olen kyllä edelleen super onnellinen noista kengistä. Ja kyllä, olen todennut ne oikeiksi nahkakengiksi :D

   Poista

Lähetä kommentti