perussettiä

Oho, nyt se syksy sitten tuli. Tai sitten nyt on vaan tavallinen suomalainen kesäpäivä. No, joka tapauksessa viileää on ja sateista. Ei kyllä haittaa mua laisinkaan. Ihan uudella tavalla tulee motivaatiota siivoushommiin, kun sisällä ollaan enemmän. Ihan pian pitäisikin ruveta siivoamaan.

Tänään vetäisin pitkästä aikaa jalkaan farkut sekä pitkähihaisempaa ylle. Tosi perussettiä ja mulle mieluista värimaailmaa ja yhdistelmää. Asun kruunasi kumpparit :D Ne on tosin niin karseat (mintunvihreät vuodelta 2000 jotain, oisko aika päivittää kumpparit????), ettei niitä viitsi valokuvata. Vähän jo haaveilinkin jostain käheistä kumppareista ja siististä sadetakista, mutta ehkä käytän ne mintunvihreät loppuun... Ja kuoritakki ajaa hyvin sadetakin virkaa. Ei uusia ostohaaveita tähän kohtaan siis.

hymyillen uuteen viikkoon!!

huivi cubus
neule: lindex
farkut: H&MMites sulla, joko oot etsinyt kaapista syksytamineet? Vai vieläkö vetelet kesähepenissä?


Tänään ajattelin suunnata salille. Takana on yli viikon treenitauko. Jospa nyt uskaltaisi jo jumpalle. Huomenna ajattelin postata teille yhden hyvän mustikkapiirasreseptin. Siitä tuli niin hyvää, että on pakko pistää ohje talteen!

Nyt niihin siivouspuuhiin!

Kommentit

Lähetä kommentti