Plan B

Heippa hei,

lähes koko Suomi (vähän liioitellen tietty) taitaa olla just nyt Stadikalla Cheekin keikalla. Varmasti aika hieno konsertti. Vähän pohdiskelin täällä että miks ihmeessä me ei muuten menty tonne konserttiin? No, onhan täältä aikamoinen matka tonne pääkaupunkiin... Joskus sitten.

Mä oon puhastellut tämän lauantai(illan) piensisustamisen parissa. Pallovalot on löytäneet paikkansa... Heiluttelinpa myös maalipensseliä (instagramissa lisää tästä). Myös pientä ruuvaushommaa on tullut tehtyä.. Ja homma jatkuu. Tosin ei ihan vielä. Mutta ajatuksen tasolla mulla on selkeä suunnitelma.


Lähtötilanne on tämä:
Korituoli on vuodelta miekka ja kilpi. Se lojuu tällä hetkellä mun appivanhempin nurkissa.. Koska isommat hankinnat on nyt jäissä, saisi tästä edullisesti ja aika pienellä vaivalla sen nojatuolin.

Nään jo sieluni silmin miltä tää näyttää valmiina:
- valkoista maalia pintaan
- ihanan muhkea tyyny istuinosaan (yks ylimääräinen lattiatyyny sopisi tähän), joka verhoillaan samalla kankaalla kun meidän verhot.
- selkänojalle vielä muhkea tyyny, saman väristä kangasta kuin sohva + tuolinpäälliset

huomatkaa paras photoshoppaus ikinä!!!! :D
Idea on tärkein...

Kyllä muuten kelpaa. Vielä kun saisi tuon miekkosen pään käännettyä asian tiimoilta. Sieltä tuli aika "nou nou" mun visiolle (mä niin arvasin).

Onko sulla vinkkejä rottinkituolin käsittelyyn??? Tai jos osaat vinkata jonkun paikan, josta näitä sais edukkaasti käytettynä, otan tiedon ilolla vastaan... Tuo tuoli kun sijaitsee tällä hetkellä aika kaukana meistä. Ja vielä on ratkaisematta miten se roudaillaan tänne.


Tässä suunnitelma B. nyt kuitenkin lojumaan sohvalle ja nauttimaan lauantai-illasta!

Kommentit

  1. Pakko pikaseen kommentoida...me oltiin pe stadikalla ja se oli niiiiiin hyvä show!!! Ilmakin oli tosi hyvä!! Oltiin parhaan kaverin ja lapsien kans, huikeeta!! Korituoli-idis hyvä, kyllä se miehenkin pää kääntyu kun näkee valmiina ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. uskon, että keikka oli tosi hyvä!!!Mä totisesti toivon että mieskin vielä muuttaa mielensä :D Pikkunen kotihitleri olo kyllä tulee kun teen päätöksiä ihan omin nokkineni :D

      Poista

Lähetä kommentti