torstain sisustushaave

moi!

Kovin hakkaa pää tyhjää näin torstaina. En muistanutkaan miten kurjaa on olla flunssassa. En oikein jaksa tehdä mitään tolkullista. Mutta netissä surffaaminen, se on aika hyvää toimintaa kun ei jaksa tehdä muuta (kuhan luottokortti pysyy piilossa).

Viime Ikean reissulla bongasimme mielenkiintoisen nojatuolin. Tämä on kai joku uutuustuote. Muotokieleltään se on hyvin samanlainen kuin meidän sohvamme. Nyt mietiskelenkin + haaveilen, josko tästä olisi nojatuoliksi olkkariin. Se säkkituolin päällystysprojekti kun meni vähän reisille (liian haastava malli). Joten ehkä sittenkin haluan nojatuolin sen paikalle. We´ll see. Täytyypä mietiskellä asiaa isännän kanssa.

No tästä mä nyt kuitenkin haaveilen

kuva: ikea


Odotan muuten innolla, mitä ikean uudella kuvastolla on tarjottavanaan. Senkin saapuminen postiluukkuun on varma syksyn merkki :D Meillähän ei tällä hetkellä ole mitään isoja sisustushankintoja tehtävänä. Hankintalistalla on "vain" pallovalot + lyhdyt pihalle. Ja ehkä tapetointi syksyllä. Lastenhuoneeseen voisi ostaa myös jotain tauluja.  Katsotaan missä järjestyksessä näitä lähdetään toteuttamaan.

Sain muuten tänään vihdoinkin tilaukseen verhokiskot (ai miten niin olen saamaton). Uudet verhot + tuolinpäälliset pitäisi saada ensi viikolla. Sitten koti saakin kaivattua uutta ilmettä. Odotan jo innolla.

Mitäs sisustushaaveita sulla on?

Kommentit

  1. On kylla ihana tuoli. Ma en muista kommentoinko siihen sohvapostukseen sillon mutta sekin on kylla kovasti ihana. Sohva siis :) Kavin sillon heti kurkkimassa sita googlessa mutta niita ei taideta taallapain myyda.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos, sohva on kyllä tosi tosi ihana. Enpä muuten tiedä myydäänkö sitä ulkomaille. Adean tuotantoa tuo on, että sieltä voi kysellä. Ja mitä tulee tuoliin. Niin ihana.

      Poista

Lähetä kommentti