elokuu paketissa

moikka moi!

Täällä ollaan taas, levänneenä ja pirteänä. Pieni viikonloppureissu, ihan yksin, teki tosi hyvää. Matkailu avartaa! Nyt ollaan taas uudessa kuussa. Ei hätää, samalla meiningillä jatketaan. Tässä perinteeksi muodostunut kuukausikooste.

Elokuu näytti tältä:
Viime kuussa käytiin sukuloimassa Varsinais-Suomessa ja tavattiin samalla ystäviä. Elokuuhun mahtui myös ralleilua ja niin ikään ystäviä. Kävin myös monta kertaa kirppiksellä, enkä tosiaankaan poistunut sieltä tyhjin käsin. Allekirjoittanutta vaivasi varsinainen sisustuskuume. Olohuoneen mööpelit saivat taas kyytiä, kun tämä emäntä pisti mööpelirallin pystyyn. Kotiin hankittiin pieniä sisustusjuttuja, hyvin maltillisella budjetilla. Siirryin nykyaikaan = instagramiin. Mukavan kuukauden päätti mun oma lomareissu Helsinkiin. Super kiva kuukausi takana!

Syyskuulta odotan, no ainakin niitä verhoja. Tiedossa on myös kahdenkeskistä aikaa miehen kanssa. Varasin nimittäin meille liput standup-festareille. Tässä kuussa pyörähtää myös viimeisetkin harrastukset käyntiin.

Hyvää syyskuuta sulle! Se on syksy nyt!

Kommentit