joskus ei vaan sytytä..

Tapahtui kerran eräässä maanlaajuisessa sisustustavaratalossa...

Edellisellä kerralla olin bongannut sieltä pellavatyynyliinoja edulliseen hintaan. Ajattelin, että kun kerran täällä ollaan, niin nyt ostan ne kotiin. Aikani pyörin siinä hyllyn luona.. Hyllyn reunassa luki tyynyliina pellava, 3.50€... Paketissa luki myös pellava ja sen lisäksi 100%puuvilla... Vähän siinä kelailin että joku ei täsmää. No, myyjää ei löytynyt mailta eikä halmeilta.. Kassalla sitten kyselin että "kumpaako materiaalia nää nyt oikeen on, sitä pellavaa niinkö tossa lukee vai puuvillaa?". Siihen myyjä vastas, tuo pellava on tämän tuotteen väri, mutta materiaali on puuvilla.  Just. En sitten tajunnut sitä itse (taidan olla henkinen blondi). 

Onneksi osaan ottaa omat mokani huumorilla ja saatiin siinä hyvät naurut. Voipi olla että meikäläisen sekoiluille nauretaan vieläkin kahvipöydässä.

Aina ei vaan voi sytyttää :D

kuvan tyynyliina H&M


Sinne jäi pellavatyynyliinat kauppaan. Ehkä mä ne joku päivä saan ostettua :D Tänään tein todellisia ale-löytöjä kotiin. Alakerran olkkariin saatiin piristystä uusilla tyynynpäällisillä. OVH hinta noille oli (kurkkasin ekan hintalapun alta) liki 17 eskoa, mutta tänään maksoin niistä vajaa 3 euroa kipale! Lompakko kiittää!!!


Sattuuko sulla koskaan aivopieruja? Siis niitä hetkiä kun suusta pääsee jotain ihan kummallista. Tai ajatus ei vaan kulje?

aurinkoista maantaita! 

ps. kiitos kommenteista edelliseen postaukseen. Palaan niihin myöhemmin!

Kommentit