Kyllä nyt kelpaa


Tänään on ollut hyvä päivä! Palasin juuri zumbasta ja nyt on ihanan energinen olo. Aiemmin tänään sain vaatehuoneen + vaatekaapit käytyä läpi. Nyt on "kaapissa kutistuneet" ja "jos mä näitä vielä joskus käytän" vaatteet laitettu syrjään odottamaan toimenpiteitä. Yritän myydä ehkä jotain espritin juttuja, loput heivaan spr-kirppikselle. Helppo tapa muuten tehdä hyvää! Nyt kun vaatekaappi on kuosissa, on paaljon helpompi hahmottaa mahdolliset puutteet. Ostoslistaa koostan tänne myöhemmin.

Ehkä eniten iloa tuottavin juttu ton zumban lisäksi oli tuunausprojekti. Se lukko saapui tänään. Ja mun oli ihan pakko käydä laukun kimppuun samointein. Ihan pikkasen hirvitti ruveta leikkelemään nahkalaukkuun reikää... Mutta tosi kivahan siiitä tuli! Tuo lukko toi laukkuun kivasti pientä detaljia. Ja koko DIY:lle tuli hintaa 5€. Edelleenkin haaveilen siitä bayswaterista, mutta sillä välin kun säästän rahaa ( eli toosi pitkään) tämä toimittaa sen veskan virkaa. Laukun ulkonäön ennen muutosta voit käydä kurkaamasta täältä (klik klik) Loppuillan suunnitelmat ovat selvillä. Olen koukuttanut itseni jo aika hyvin iholla sarjaan! Etenkin se lapsettomuudesta kärsivä mies koskettaa mua! Tässä parin jakson aikana olen jo ehtinyt tirauttaa pari kyyneltäkin. Taidan siis osua ohjelman kohderyhmään! iholla on mun mielestä juurikin hyvää tositeeveetä. Ketään ei mollata, eikä ruutu ole täynnä puolialastomia bimboja. Elävä elämä, se mua kiinnostaa ja koskettaa!

Mites sä, katsotko iholla-sarjaa? Entä harrastatko sä tavaroiden tuunausta?Kommentit

 1. Harmittaa kun en ikinä ehdi/jaksa/viitsi kommentoida, vaikka olet niin ihanan pirteä ja iloinen, suoraa elävästä elämästä!
  Olen seurannut aiempia kausia Iholla sarjasta, mutta mies ei kestä ollenkaan katsella kyseistä sarjaa. Hänen mielestä se on liian todellista, liian iholla. En ole vielä ehtinyt uusia jaksoja katsoa, vaikka tallennuksessa on. Erilaiset äidit olen ehtinyt katsoa, mutta mielestäni tämä kausi on paljon huonompi edellistä.
  Tuunauksestakin tykkään, mutta en kyllä sitä ehdi harrastaa. Myyn mielummin kirppiksellä pois ja ostan sitten tarpeellista tilalle ennen kuin ehdin tuunata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Triinu; kiitos ihanasta kommentista! Et tiedäkkään kuinka tällaiset kommentit lämmittävät mieltä!!
   Juu, ei munkaan mies ymmärrä mitä "hienoa tai kiinnostavaa" on iholla-sarjassa.. Siksipä katselenkin sitä ihan issekseni.. Olkoon se mun "omaa aikaa"


   En mäkään kovin paljoa tuunaa. Nyt kotona ollessa on vaan aikaa toteutella kaikenlaisia ideoita :D Mä oon vähän kärsimätön luonne, joten en mitään hirveitä tuunausprojekteja edes jaksa toteuttaa.

   Poista
 2. Voi tulipas siitä kaunis! Vallan upea ja samanlaista ei varmasti tule vastaan. Bayswater oli minunkin haaveeni vuosia, hankinkin sellaisen. Se muuten painaa ihan tuhottomasti ollakseen laukku. Muutenhan se on uskomattoman kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia!
   Mun olis varmaan syytä jossain vaiheessa käydä hiplailemassa tota Bayswateria livenä. Ikinä en oo sitä nimittäin olalla pitanyt. Aika moni on sanonut, että se on painava laukku. Saas nähdä kääntyykö mun pää ton laukun suhteen kun livenä nään sen. Se pienempi versio on ihana (onkohan sekin bayswater?).

   Poista

Lähetä kommentti