loppusilaus

onpas tämä viikko mennyt kerrassaan vauhdikkaasti. Kaikenlaista touhua on riittänyt siihen malliin, etten ole tänne blogin pariinkaan hetkeen ehtinyt. Olen saanut nauttia niin  ihanan ystävän seurasta, urheilusta kuin omasta ajasta. Viimeksi mainitusta peräti kahteen otteeseen!! Tiistaina pääsin ihan ittekseni salille ja eilen kävin laitattamassa kynnet.  Toinen kerta ikinä kun mulla on tällaiset. Ja voi että olen onnellinen.

Grouponissa oli tosi hyvä tarjous paikalliseen kynsisalonkiin. Niinpä päätin kerrankin tuhlata "turhuuteen" ja käydä laitattamassa kynnet. Mä en käy juuri koskaan kauneushoitoloissa... jotenkin en vaan osaa. Vaikka tunne sen jälkeen on niin ihana, totaalisen rentoutunut. Jatkossa taidan yrittää hyödyntää vähän enemmän noita tarjouksia!

Tällaiset niistä tuli! Ihanan klassiset! Nyt on jotenkin tosi "fiini" olo, sillai hyvällä tavalla!Kyllä nyt kelpaa lauantaina mennä treffeille miehen kanssa!!!


Tuleeko sun käytyä kauneushoidoissa??


Kommentit

  1. Minä käyn kasvohoidossa pari kertaa vuodessa, kulmat laitetaan joka kuukausi. Turhuus ehkä, mutta kyllä se on sen arvoista. Eilen viimeksi laitettiin kulmat ja niin ihanaa omaa aikaa sekin puoli tuntia vaan olla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi, kulmien laitatus joka kuukausi kuulosta ihan parhaalle! Ja oikestaan, eihän hoitolassa käynti ole turhuutta, jos sieltä saa tuliaisiksi hyvän olon ja rentoutumisen :D Ehkäpä se koetaan liian usein "turhaksi" koska se ei ole materiaa?

      Poista

Lähetä kommentti