love at first sight

Huomenta,

ensimmäiseksi täytyy todeta, että kaupoissa kiertely on niin vaarallista. Nimittäin ostohimoille.  Huh. Instan seuraajat tietävätkin, että mulla oli eilen ihan omaa aikaa. Kävin kaupungilla asioilla ja vähän ostoksilla. Mulla kun oli hankintalistalla vähän taikoja tekeviä alusvaatteita :D

Kappahlista tein sitten tarvitsemani hankinnat. Ja kohtasin silkkaa rakkautta olevan mekon. Tämän. I-H-A-N-A. Musta perusmekko. joo. Mutta se leikkaus. Istuu rintojen kohdalta, mutta sopivan väljä noin niinkun muuten. Sopii arkeen. Ja sitten asusteilla juhlaan.

KappAhl online shop - Mekko

Kaiken tämän hehkutuksen jälkeen todettakoon, että mekko on edelleen kaupassa. En ostanut sitä, VIELÄ. Sen verran jäi tuo kummittelemaan mieleen, että suattaapi olla että tuo mekko pian löytyy mun kaapista.

Nyt hätistelemään muuta porukkaa aamutoimiin. Kohta pitäisi lähteä salille. Ja illalla aion linnoittautua telkun ääreen. Sieltä kun tulee ohjelma NEON2:sta. Oi ihanaa!

Mites lukijat, suuntaanko kauppaan hakemaan rakkausmekkoni vai nou? Entä onko linjoilla muita NEON2 (ex)faneja?


ps:sisko, jos luet tätä; muistan edelleenkin sen haloon mikä nousi kun Neon2 ei ollutkaan rififi-ohjelmassa enää ykköspaikalla ;)

Kommentit

 1. Kappiksesta en osta mitään ilman aleviestiä tai kuponkia.
  Minäkin poikkesin äkkiä kaupoilla, etsimässä jotain ihan muuta kuin vaatetta itsellenu. Ostin neuleen ja kaksi takkia. Hups.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ou nou, kaupoilla kiertely on vaarallista ;) Mäkin sain noista alusvaatteista alea (siellä oli joku kamppis). Ja tänään kävin kotiuttamassa sen mekon, alekoodilla tietty.

   Poista

Lähetä kommentti