Ottaa pattiin, pännii

Ottaa kupoliin. You name it! Voisin vannoa, että en enää ikinä. Mutta ehkä vannomatta on paras? Voihan kynsikriisi sentään. Mähän kävin viikko sitten (ke) laitattamassa ne geelikynnet. Niidenhän piti olla helpot ja nätit.. Vaan kuinkas kävikään? Alle viikossa molemmat peukalon kynnet on lohjenneet. Nimetön on sen näköinen, että seuraavaksi lohkeaa sieltä.

Huah. Mua niin harmittaa. Huomenna on huolto, saan kynnet kuosiin. Mutta tiedättekö, en odota sitä yhtään... Jos ne ei kuitenkaan pysy hyvänä kuin viikon? Onko sulla kokemusta geelikynsistä? Jos niin  hyviä vai huonoja?

Koska pääsin avautumisen makuun, kerrotaanpa toinenkin juttu... Se ihana raitahame, joka oli vasta kerran päällä. Niin susi laadultaan. Ekan pesun jälkeen vetskarista oli lähtenyt niin paljon väriä, että mekon ompeleet oli oikealta puolelta värjäytyneet siniseksi! Heippa vaan sille hameelle.

Ehkäpä opin nyt sen, että köyhän ei todellakaan kannata ostaa halpaa.... Ensi kerralla ( ehkä ensi kesänä?) satsaan laatuun. Ja kynnet, nää on niin nähty.

Toivottavasti sulla on mennyt asiat vähän paremmin putkeen. Me lähdetään nyt happihyppelylle tonne räntäsateeseen!Kommentit

 1. Voi harmi :(
  Mulla on ollut rakennekynnet (akryyli tosin) jo seitsemän vuotta putkeen, eikä ongelmia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinpä :( siks juuri harmittaakin niin kovin kun olen monelta kuullut miten ongelmattomat nuo rakennekynnet on... Myös geelit :( Katsotaan, josko nää sais vielä korjattua.

   Poista
 2. Mulla ollut geelikynnet jo pitkään ja ennen oli huoltoväli hieman alle 3vkoa. Vaihdoin paikkaa ja nyt huoltoväli 4-5vkoa ja kertaakaan ei ole lähtenyt kynsi irti, saati lohjennut. Laittaja käyttää ProNailsin aineita.

  Noi sun kynnet pitäis mennä takuuseen, ainakin täällä on viikon takuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kommentista! Kynnet meni takuuseen ja nyt oon kyllä tyytyväinen!!! Näköjään on aikapaljon laittajasta kiinni, miten kynnet kestää.

   Poista

Lähetä kommentti