Paska mutsi ja pallovalot

Moi vaan!
edit: päätinkin poitaa ton paska mutsi, hermot meni- osion tästä tekstistä... Ajattelin, että on kuitenkin vähän tylsää luettavaa kakka mutsi fiilikset. Eikä ne ehkä kuitenkaan istu tän blogin aihealueeseen. Jätän siis äitiyteen ja lapsenkasvatukseen liittyvät kompleksini muille foorumeille!!

Mutta sitten niihin pallovaloihin. Niitä on nyt meidän taloudessa vähän siellä ja täällä. on pihalla, meidän makkarissa ja nukkarissa. Pieni huuma menossa siis niiden suhteen! Nukkarin valot hankittiin toimittamaan yövalon virkaa. Tässä yhdistyi niin kiva ulkonäkö kuin toimivuuskin. Fiksumpi olis tietty ottanut kuvat pimeässä, jolloin valot olisi pääseet oikeuksiinsa. Mutta kylläpä tästäkin jonkun käsityksen saa.
Lapsetkin tykkää näistä. Ja sehän on tietty pääasia kun on niiden huoneesta kyse. Ainakin alkertaan voisin vielä yhdet pallovalot hankkia... Löytyisköhän ikealta vastaavia?

 Nyt arkiaskareiden pariin! Ja hei, jos sulla on mietteitä vanhemmuuteen liittyen, otan mielelläni kommentteja ja ajatuksia vastaan. Ja pallovaloista saa kanssa heittää kommenttia jos yhtään siltä tuntuu.Kommentit