pientä piristystä olkkariin osa 1000 ja haikeutta

Maanantaita,

aloitanko blogipostauksen taas perinteisellä sääkatsauksella??? Noup? Syksy, se riittänee??

Muutama viikko sitten angstailin meidän alakerran olkkarin kanssa. Niinhän siinä sitten kävi, että mööpelit vaihtoivat tuolloin paikkaansa... Ja luulenpa, että nyt järjestys on jokseenkin pysyvä. Ainakin käytännössä se on ollut erittäin toimiva.

Sohva siirtyi ikkunan eteen, teevetaso oveen kiinni. Ihana arkkupöytä pääsi sohvan eteen, josta onkin esteetön näkymä pönttikselle. Nyt olkkarin keskelle jää mukavasti tilaa lasten leikeille ja keittiöstä on esteetön näkymä olkkariin.

Sisustushuumassa hankin olkkariin muutaman pikkujutun. Nimittäin uusia koristetyynynpäällisiä. Ne löytyi Prisman alelaarista todella huokeaan hintaan. Tämä penninvenyttäjä kiittää :D Mulla olis verhokangasta vielä jäljellä ja siitä olis aikomus tehdä muutamat tyynynpäälliset lisää... Kokonaisuudesta tulisi vielä vähän muhkeampi

Enää sohvalta puuttuu joku sinisävyinen viltti. Cittarin keräilykamppiksessa olisi Pentikin vilttejä. Ehkä sellainen? Tai sitten haen ikeasta jonkun ihanan... Loppusilaukseksi se tapetti tai taulu. Tämä asia on vielä harkinnassa.. Bongasin nimittäin eräästä blogista ihanan tapettin (tästä lisää myöhemmin). Nyt mietiskellään, olisiko se tapetti "the tapetti"...

Itse tykkään muutoksesta (toosi pienestä) paljon. Nuo koristetyynyt on tosi kivat, varsinkin silloin kun ne on omalla paikallaan eli sohvalla... Täytyy nimittäin tunnustaa että suurimman osan ajasta viltit yms on levällään pitkin olkkaria... Kyllähän te lapsiperheen meiningin tiedätte.

Ja se haikeus asia? luovun toosi haikein mielin mun Gantin duffelista. Se on mulle sittenkin ihan liian iso. Jos olet kokoa 40/42 ja ihanaa takkia vailla, olisi täällä sulle kaunis takki huokeaan hintaan!!! Tsekaa tämä linkki!!!!


ps. lisäilin tuonne bloppiksen puolelle muutaman myytävän jutun. Käy kurkkaamassa, olisiko siellä just sulle jotain!


Kommentit

  1. Ihana tuo sininen, ihan mielettömän kauniin värinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kumpi sininen? Tykkään molemmista ihan hurjasti :D Ja tummemman sininen tuo ihanasti väriä muuten niin vaaleaan olkkariin!

      Poista

Lähetä kommentti