rennompaa...

moikka,

tänään on ollut puhtaasti kotipäivä. Koko päivä on kulunut huushollaillessa. Välillä mietin, että vähän pienempikin neliömäärä riittäisi meidän poppoolle. Viikkosiivoukseen kun saa vierähtämään hetken jos toisenkin (juu tiedän, valintakysymyksiä). Tää järkky tavaramäärä on ottanut tänään pattiin niin paljon, että aloitin käymään vaatehuonetta läpi. Tarkoituksena olis heittää kaikki vähälle käytölle jääneet vaatteet pois. Yhä edelleen kun mulla on tapana jemmata vaatteita "jos nyt kuitenkin vielä pidän tätä joskus"-tyyppisesti. Ja aina vaan vuodesta toiseen ne samat rätit siellä roikkuu odottelemassa käyttöä.... Lastenvaatteet kävinkin tossa joku aika sitten läpi. Nyt kun keksis mitä noille pieneksi jääneille vielä tekisi..

peilikin tuli pyyhittyä kuvan ottamisen jälkeen!


Kotona oleilu sai aikaan myös sen, että mööpelirallia tuli taasen suoritettua. Nyt sai sohva uuden paikan. Katsotaan kuinka kauan on uudella paikallaan.. Jos tavarapaljous otti tänään pattiin, niin myös nuo meidän säkkituolit. En tykkää niistä ollenkaan. ulkona menevät kyllä, mutta eivät sovi ei niin mitenkään meidän kodin tyyliin noin muuten. Mutta tämähän ei ollut uus juttu. Miehen mielestä olisin voinut nämäkin määpeliralli-energiat kuluttaa pihatöihin... Ööh... pitäisköhän?


nyt ajattelin kiskaista urheilutamineet päälle ja lähteä pyörälenkille. Viis siitä kastunko vai en, energiat pitää saada jotenkin purettua (ja kauraomenapaistokset kulutettua).

Energistä tiistaita!


Kommentit