salainen ase

Moikka moi!

mietin tovin kirjoittelenko tästä aiheesta postausta lainkaan. Mutta sitten ajattelin, että jos naistenlehdissäkin kehdataan näistä kirjoitella, niin miksen sitten minäkin. Eipä tässä aiheessa varmaan mitään niin ihmeellistä ole.

Mä kuulun siihen naisryhmään, jolla ei todellakaan ole sixpäckiä. Onnelliset aviovuodet näkyvät jenkkakahvoina vyötäröllä. Ja kotiäitiys ei ainakaan ole tiivistänyt kroppaa... Joskus on kiva pukeutua vähän fiinimmin. Ja silloin on aika ottaa salaiset aseet käyttöön :D

Joskus olen kyseenalaistanut läskiliivit, muotoilevat sukkahousut jne kokonaan. Mutta kyllä ne taitaa toimia. Katsokaa nyt itse.  Ja älkää pelästykö, mitään nakke-kuvia ette todellakaan tule näkemään. Tiukka kotelomekko sen sijaan kertoo paljon.sivuprofiilista huomaa hyvin, kuinka muotoileva alusvaate tasoitaaa ylimääräiset kurvit!
Kuvia ei ole käsitelty värisävyä lukuunottamatta mitenkään! Eli saatte katsella ihan autenttista materiaalia. Shaper tosiaan tasoitti siluetin kauniin tasaiseksi paketiksi (hyvästi selkämakkarat!!!). Hoikkaa se ei kyllä musta tee (onkohan semmosia slimmereitä), mutta ryhdikkään ja naisellisen ulkoasun kyllä. Pienen miinuksen tuosta läskiliivistä keksin. Nimittäin oikein tiukan mekon kanssa (kuten kuvassa) läskiliivin alareuna näkyy aika selvästi. Siihen päälle voisi tietty virittää sukkikset, jolloin raja ei erotu. Jos jollain on joku muu vippaskonsti niin kertokaa (anonyymisti vaikka). Mun läskiliivit löytyivät ihan kappahlista ja hintaa niillä oli alle 20 euroa. Eli kovin kalliiksi ei tämä panostus tullut. Ja hyvä niin, koska suurimman osan ajastahan nuo salaiset aseet (onneksi) makaavat lipaston laatikossa.

Mä haluaisin kuulla teidän vinkit ja salaiset aseet juhliin! Onko joku tietty merkki jolta löytyy tosi hyviä "shaping"-tuotteita? Itse kokeilin tällä viikolla spanxin pöksyjä. Ja eivät kyllä vakuuttaneet mua ollenkaan.


ps. Ja pahoittelen jo etukäteen jos joku näkee näistä kuvista painajaisia :D


Kommentit

 1. Nuohan toimii, huomaa kyllä selvän eron!
  Muttet ole minusta mitenkään pullea, ihan soppelin kokoinen!:)
  Kivaa sunnuntai iltaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eikö vain toimikkin!!!
   Kiitos Sari, tiedän kyllä etten ole pullea. joskus sitä vaan katselee itseään turhan kriittisesti!
   Kiva kun kävit kommentoimassa!

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Itse olen joskus ostanut kappahlista sellaiset muotoilevat alushousut joiden vyötärö nousee tosi korkealle. Toimivat tosi hyvin ja ei ole tuota ongelmaa että alareuna näkyisi. Käytän myös vain tosi tarpeeseen sillä kyllä se vähän sellanen ahistava,puristava fiilis on :) ja wcssä käydessä hankalaa aina se riisuminen/pukeminen :D
  Kommentoin harvoin,mutta luen postauksesi aina ja tykkään blogiatasi!! Kiva kun olet nyt postaillut usein! Ja jossain aiemmassa kysyit että kiinnostaako ketään asukuvien tiedot mistä vaatteet on ostettu,niin ehdottomasti kiinnostaa:) tykkään sun tyylistä ja paljon samaa kuin omassani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä sovittelin myös sellaisia muotoilevia alkkareita, mutta niiden vyötärö ei tullut riittävän korkealle. Ehkä mulla oli liian pieni koko? Ja totta, siinä ei olisi tuota alareuna-ongelmaa!
   Super kivaa, että olet löytänyt tiesi blogiini ja tykkäät tästä! Laitetaanpa jatkossa niitä ostopaikkoja asukuvien yhteyteen!! Kiitos kivasta kommentistasi!

   Poista
 4. Pöksyt. Lahkeelliset liivien lareunaan saakka tuvat pöksyt on se minun vaihtoehtoni tänän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa oivalle ja toimivalle vaihtoehdolle. Seuraavaksi (tai siis joskus) hommaan sellaiset!! Kiitos vinkist!

   Poista

Lähetä kommentti