Sluibailua

Moro,

Täällä ruudun toisella puolella on jokseenkin väsähtänyt meininki. Aktiviteettirintama on alkuviikon näyttänyt pyöreää nollaa, eilistä salikäyntiä lukuunottamatta! Onneksi tästä illasta lähtien on taas ohjelmaa luvassa! Juuri maanantaina naureskelin mun äidille, että kaipailen jo tosissani töihin... Ainakin kahvitauoille :) työkavereille tiedoksi siis, että täältä tulee yksi motivoitunut kollega takaisin! 

Koska asioilla on tietty toinenkin puoli, myönnettäköön tähän että tykään kyllä tästä lorvehtimisestakin. On aika siistiä pötkötellä sohvalla keskellä päivää :) älkääkä nyt käsittäkö ihan väärin, kyllä mä täällä lapsiakin hoidan. Ja pidän kodin siistinä!
Kuvissa vilahtaa mun lempi lököilymesta, alakerran sohva. Se on juurikin parhaalla paikalla, ihan talon ytimessä. Olkkarin ikkunoista voi ihmetellä muuttuvaa luontoa (eiku kytätä naapureita), seurata siipan touhuja kyökin puolella tai sitten katella kun muksut leikkii! Yli-imelä mielikuva on myös takkatulen loimun ihastelu.. No, ensin pitäs tiettty hommailla ne polttopuut :)

Tällaisia ajatuksia näin keskiviikkona! Illalla kynsihuoltoon ja huomenna onkin ihan muut meiningit! Seuraavaksi ajattelin keskittää energiat lasten talvitamineiden katsastamiseen ja miettimiseen!

Kommentit