sunnuntain haaveilut

Moi,

vitsit miten kaunis päivä tänään! Me käytiin eskarilaisen luistelutreenien aikaan kävelyllä. Samalla saatiin nauttia ihanasta auringonpaisteesta. Niin pörfekt.

Tänään ollaan haaveiltu ja paljon. Ajatukset on olleet aika pitkälti vuoden 2015 reissussa. Anoppi on jo lupautunut (toivottavasti yhdessä mun vanhempien kanssa) lapsenvahdiksi. Tämä tarkoittaa sitä, että päästään miehen kanssa kahdestaan reissuun. Mutta minne, sitä mietitään parhaillaan. Syy, miksi ensi vuonna taatusti lähdetään reissuun on se että meille tulee silloin täyteen 10 vuotta naimissa. Halutaan juhlistaa meidän "juhlavuotta" jotenkin vähän erityisemmin. Emme myöskään ole olleet miehen kanssa kahdestaan reissussa paria yötä pidempää, sitten esikoisen syntymän. Ehkä nyt olisi aika?

Molempien ykköshaave taitaa olla tämä

kuva täältäNew York! Oi kyllä!

Tässä reissussa ainut ongelma taitaa olla raha. Reissu valtameren toisellepuolelle kun ei ole mitään ihan halpaa lystiä. Mutta oishan se varmaan sen arvoista? Viikon kanarialla kun voi kokea monta kertaa myöhemminkin.

Onko sulla kokemuksia Nykistä? Suositteletko?

Nyt nauttimaan ulos iltapäiväkahvista!

Kommentit

  1. Olen käynyt Nykissä kerran, se oli vuonna 1999. Eli vähän hatarat on 18 kesäisen muistikuvat. Sen sijaan varauksettomasti suosittelen sitä tai mitä tahansa muutakin kaupunkilomaa. Itse koen ainakin, että niissä reissuissa kokee ja näkee paljon enemmän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Olen myös sitä mieltä että kaupunkiloma voisi olla hyvä valinta kun kerran ollaan kaksistaan liikenteessä! Lasten kanssa kun ei ole mitään järkeä lähteä seikkailemaan museoihin tms. Ja kahdestaan ehtisi näkemään ja kokemaan kaikenlaista :D

      Poista

Lähetä kommentti