3 x musta

Maanantaita!

Aloitin uuden viikon pienellä mallileikillä eli räpsimällä asukuvia (=oman elämäni supermalli :D )!

Instagramin seuraajat tietävätkin, että olen viimeisen kuukauden sisällä tehnyt kenkäostoksia peräti kaksin kappalein (yhdet tennarit on tosin vielä tulossa, hups). Minä, jolle kenkien ostaminen on inhokkipuuhaa, olen löytänyt parit sopivat yksilöt. Aploodien paikka! Nyt on sitten kenkäostokset suoritettu koko loppuvuodeksi. Lupaan pyhästi (paitsi jos kirpparilla tulee jotain vastaan)!

Ensimmäiset kengät ovat löytö eiliseltä kirpparireissulta. Ballerinat (vai onko nään nyt loaferit?) ei ehkä oo just nyt ajankohtaisimmat säätila huomioiden... Mutta mepäs lähdetäänkin etelän lämpöön (olenkohan nyt varmasti muistanut hehkuttaa asiaa riittävästi???).. Joten siellä näille on ainakin käyttöä. Ja ens kesänä. Jos tosi hyvät nahkakengät saa kolmella eurolla, niin eihä niitä voi jättää ostamatta. Eiks vaan? Kengät on nyt sisäänajovaiheessa ja juuri nytkin jalassa! Tykkään!Toiset kengät on roikkuneet ostoslistalla ikuisuuden. Nimittäin mustat, klassiset, laadukkaat, nahkaiset korkokengät. Ostin nämä sillä lahjakortilla, joka mulla oli stockalle. Kiitos äiti ja isä!!! Popot ovat merkkiä wonders. Ja kuulemma kyseessä on laadukas merkki, sisko tiesi kertoa!! Toivon meille pitkää yhteistä liittoa. Nämä kengät kun eivät oleet halvat... Mutta, kerrankin katsoin hintalapun sijasta laatua ja istuvuutta. Olen koekäyttänyt nämä siellä mun ja miehen risteilyreissulla. ja hyvät oli jalassa.

Mitä tulee siihen kolmanteen mustaan. Se on kuvissa näkyvä mekko. Ostettu taannoin kappahlista mukavalla aleprosentilla. Stailasin sen kuviin kahdella eri tavalla.. Aikomus olisin nimittäin käyttää mekkoa myös ihan arjessa. Mulla kun ei juhlia kovin usein ole. Ekan kuvan asuun (harmaan villatakkikuva) kun lisäisi paksut (harmaat) sukkikset menisi mekko hyvinkin arjessa. Vai mitä sanotte?


Tällaisia mustia juttuja tälle päivälle. Muuten toivonkin, että tämä päivä ei olisi mitenkään "musta" kovin harmaasta säästä huolimatta. Tiedossa on ainakin kuskausta ja lenkkeilyä. Ja kinuskikakun syöntiä!

Ihanaa viikkoa murut! Siihen yhteen kirppislöytöön palaan huomenna.

moi!


Kommentit

 1. Oi mitä kauniita löytöjä, etenkin ensimmäiset kengät ovat todella kauniit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu!!! Ensimmäisten kenkien detaljit on kyllä ihanat!!!! Toiset kengät onkin sitten ihan tavalliset ja klassiset :D

   Poista
 2. Näyttää hyvältä, tuo musta mekko on kyllä tosi monikäyttöinen.
  Ja tuo musta laukku. Ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Triinu! Toivon, että osaisin käyttää mustaa mekkoa mahdollisiman monessa paikassa.. Ettei tule turhaan osteltua "koristeita" vaatekaappiin. Musta laukku on mun syntymäpäivälahja minulta minulle :D Löysin sen Silja Linelta... Joku italialainen merkki. On kyllä tosi kaunis ja laadukkaan oloinen.. Tykkään erityisesti siitä kierrelukosta!

   Poista

Lähetä kommentti