family time

Moikka moi,

Sitä ollaan onneksi perjantaissa. Pientä turnausväsymystä on ilmassa. Olen ollut eilisiltaan saakka yh:na ja se tuntuu kyllä fiiliksessä. Mitään erityisen kummallista ei viikon aikana ole tapahtunut, mutta päävastuu lapsista ja omanajan puute saa väsymyksen pintaan. Tänään unohdin nimittäin kurkut lounassalaatista, vaikka ne oli siinä ihan nenän edessä. Päästin myös kohtuuttoman määrän ärräpäitä ja kirosanoja ilmaan kun en saanut takkaa syttymään. Sori laattamies kun jouduit kuuntelemaan toisessa huoneessa. Kovin aikuismaista käytöstä multa :( Ja taas olen loisto esimerkkinä lapsille. Ja ei kai tarvitse mainta että olen sentään entinen partiolainen...  Taidankin tänään marssia sytyspalojen ostoon.  Eipä tarvii jatkossa kiroilla. No, aina ei vaan onnistu.


Yllä kuvia viikon touhuista. Sellaista perus arkea. Tänään mennään koko perheen voimin uimahalliin ja sinne kuningas ravintolaan. Lasten mentyä nukkumaan aion ottaa lasin punaista ja käpertyä miehen viekkuun. Samalla voidaan katsoa illan "vain elämää". Tätä jaksoa odotan erityisen innolla. Pidän nimittäin Samuli Edelmanista!

Ihanaa viikonloppua! Minkälaisissa fiiliksissä lähdet viettämään sitä? Onko pipo tiukalla vai hymy huulilla? Vai kenties juhlia tiedossa?PS; voi kääk, vaikuttaa siltä että meidän tietsikka vetelee ihan tosissaan viimeisiä. Ou nou :(
PS2: kuuntelen tässä postausta kirjoitellessani Samuli Edelmanin uutta albumia spotifysta. Tosi hyvälle kuulostaa. Taitaa mennä ostoslistalle!!

Kommentit