Kun lapset nukkuu...

Niin mitä tekee mamma???

Nappasin making memories blogista kivan postausidean... Tässä postauksessa paljastetaan, mitä silloin tapahtuu kun lapset on saatu unille. Ja hei, älkää pelästykö. Tulossa ei todellakaan ole mitään intiimejä juttuja...

Mutta asiaan. Yritetään saada muksut arkisin nukkumaan viimeistään klo 20.30. Siihen mennessä yritän saada tehdyksi kaikki pakolliset hommat, kuten keittiön siivouksen, pyykit jne. Varsinkin silloin, kun olen kolmistaan lasten kanssa pidän kynsin ja hampain kiinni mun omasta ajasta. Sama koskee myös lasten päiväuniaikoja. Yritän aina mahdollisuuksien mukaan huilata silloin itsekin (yleensä naputtelen tuolloin blogin parissa)...kun kotityöt tekee lasten ollessa hereillä, he oppivat jo pienestä miten hommat hoituu ( toivottavasti). Ja ihan itsekkäästi, saan nauttia omasta ajasta kun muksut nukkuu.


Eilinen ilta meni jokseenkin näin:
Klo 20.30 sain eskarilaisenkin yöunille. Laitoin alakerrassa treenivaatteet ja pojan ulkovaatteet kuivumaan. Siitä kyökkiin tekemään iltapalaa.Klo 20.45 sohvalle röhnöttämään. Jos syön iltapalaa kun lapset on nukkumassa, syön sen aina alakerran telkun ääressä. Jos taas iltapala on jo syöty, siirryn yläkertaan katsomaan telkkua. Mulla on aina myös ipad sohvalla kun katson teeveetä.. Kulutan usein mainoskatkot netissä surffaillen.


Klo 21 alkaa iholla. Katson sen melkein joka ilta. Viimeistään silloin alkaa mun "oma aika".Klo 21.30 jään vielä sohvalle surffailemaan padilla. Tänä iltana jäin pitkäksi aikaa lueskelemaan Katri Mannisen blogia. Selaan myös suosikkiblogini läpi.klo 21.50 siivoan omat jälkeni keittiöstä. Tämän jälkeen tsekkaan, että alakerta on siisti ja pojan eskarireppu on pakattu kuten pitääkin.

Klo 22.15 olen pessyt hampaat ja tehnyt iltapesut. Vaihdan yöppärin päälle ja kömmin tuhisevan eskarilaisen viereen nukkumaan (hän nukkuu aina meidän sängyssä kun mies on reissussa). Unta ei tarvitse odottaa pitkään tänäkään iltana!

Semmoinen on mun ilta! Sillon, kun mies on kotona suuntaan heti iholla-sarjan jälkeen miehen viekkuun makkariin. Illan viimeisinä hetkinä on hyvä vaihtaa " aikuisten kuulumiset".

Minkälainen on sun ilta kun lapset on nukkumassa?..


Kommentit

 1. Tää oli kiva postaus, varsinkin kun minäkin olen illan lasten kanssa tänään taas yksin.
  Koitanpa muistaa kuvata jotain illalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään myös tämmöisistä "reality" postauksista :D laitahan omasi eetteriin!

   Poista

Lähetä kommentti