lokakuun eka

Moi,

jos jatketaan vähän keveämmissä tunnelmissa! Ja jos nyt joku ihmettelee miksi editoin edellistä tekstiä on syy se, että yön yli nukuttani asia ei enää tuntunutkaan postauksen arvoiselta.. Ja tulin vähän toisiin aatoksiin siitä mitä haluan tänne kirjoitella ja mitä en. Pieni Draama Queen oli taas vauhdissa :D (Voi mun mies raukkaa...)

Tänään päällä oli raitaa ja valkoista. Kiva perusasu mun mielestä. Ja tuo raitahame on taas oikea monitoimivaate. Se päällä kelpaa mennä niin iltamenoissa (testattu) kuin ihan tällai arkenakin. Lisäksi se on ihan käsittämättömän mukava päällä, koska on sopivan pitkä (ei tarvitse pelätä vilauttelua) ja joustaa!

neule: stradivarius
hame: h&m
Jostain syystä lähes kaikista kuvista tuli jokseenkin suttuisia... Liekö vika kameran ajastimen käyttämisessä vai missä (öö käyttäjässä????). Mutta näillä mennään siihen saakka kunnes kaukolaukaisin on täällä. Ja se on toivottavasti pian!

Mulla on pienoiset asupohdinnat täällä menossa. Mun ja miehen kahdenkeskinen reissu lähestyy... Ja pikkuhiljaa olis hyvä alkaa miettimään mitä sitä laittais päällensä. Jotain ideaa onneksi jo on...

Kohta katsomaan iholla sarjaa!

Kivaa keskiviikkoa ja lokakuuta!!

Kommentit

Lähetä kommentti