Mä tein sen!!

Torstaita murut!

Jotenkin on taas ollut käynnistymisvaikeuksia tälle aamulle. Noh, kahvia kehiin niin eiköhän se tästä.

Eilen tein sitten sen, mitä olin pähkinyt pari viikkoa. Nyt on tällä rouvalla otsatukka. JEI! Ei nyt ehkä ihan mikään mestariluomus (olisin halunnut ne sellaiset sivuhipsukat, eiku mitkä ne o). Mutta passaa mulle. En tiedä oliko ehkä fiksuin veto leikata otsis just pipokauden kynnyksellä. Mutta ei anneta sen haitata!!!!! Nyt olis hakusessa hyviä muotoilutuotevinkkejä otsista ajatellen (se sähköisyys ja luonnonkikkarat)!!! Ja myös shampoovinkkejä kaipailen.... Käytän nyt tigiä ja ei sovi mulle ei.. Eilen pesin ja nyt jo hiukset tuntuu ihan tahmasilta :( Vinkkejä siskot pliis!!!
Päivän kostyyminä espritin neulemekko + leggarit. Neulemekko on halensin alesta joskus kesältä. Kiva mekko, mutta ehkä inan liian lyhyt (ja makkarankuori)... Siksipä onkin käytössä nyt, kun alle voi laittaa sukkikset tms. Perussettiä siis...

Tänään mulla olis kynsihuolto. Ihan kiva muuten, mutta mulla ei oo enää yhtään geelikynttä jäljellä!!! Mun oli pakko poistaa kynnet viime viikolla itse, kun 80% kynsistä heilui ja pahasti... Saas nähdä mitä siellä huollossa sitten puuhataan. Uusia kynsiä en ainakaan ota.

Nyt taas arkisten askareiden pariin. Sain eilen siivottua puolet talosta.. nyt olis sitten mopin ja pölyrätin heilutuksen aika!

Moi!

Kommentit

 1. Minäkin kerran tilasin ihan innoissani pari pulloa Tigiä, ja käyttämättä jäi. Mun mielestä ne jäi hiuksiin, ja tuoksu oli järkyttävän voimakas. Shampoota ja hoitoainetta ei erottanut toisistaan muuten kuin pullosta lukemalla. Vinkkejä en osaa antaa, itse käytän lähinnä kaupan tuotteita tällä hetkellä.
  Itsekin olen saanut juuri otsiksen kasvatettua, ja taas tekisi mieli tehdä jotain uutta. Loputon kierre :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin muuten heti eron, kun vaihdoin shampoon pois tigistä. Niin eri tuntuiset hiukset!!! Vähän harmittaa, koska itse tykkään (herkkuperse kun olen) tigin makeasta tuoksusta :(

   Otsiksella tai ilman on kyllä niin loputon kierre. Onneksi hiukset ovat uusiutuva luonnovara. Että vaikka menis pieleen ei haittaa :D Hiukset kasvaa takas!! Ja toistaiseki oon kyllä ollut oikein tyytyväinen otsikseen.

   Poista

Lähetä kommentti