maanantain suosikit

Moikka moi,

kovin sateisissa merkeissä alkoi sitten tämä viikko. Säätä uhmaten oli kuitenkin haettava eskarilainen kävellen. No, tulipa tehtyä pieni happihyppely. Luulen, että loppupäivä menee sohvalla pötkötellen. Joku flunssan tapainen yrittää kovasti hyökätä päälle tai ainakin siltä musta tuntuu. Kurkussa on joku klöntti ja palelee koko ajan. Nyt ei kyllä olis kauheen hyvä hetki tulla kipeeks. Tiedossa on nimittäin taas yh-päiviä. Ja yhdet kaffetkin oon tälle viikolle sopinut.

Mutta. Päivän asua kehiin. Ruskea mekko kuuluu mun suosikkeihin. Sain sen joskus keväällä siskolta. Ja täytyypä taas todeta, että kovin on monikäyttöinen vaate taas kyseessä. Menee tällai kotona, mutta yhtä lailla jossain siistimmässäkin paikassa. Korut on Beso Helsinki merkkiset. Voitin ne taannoin Tarun blogin arvonnassa. Miten sattuikaan, että palkintona oli konjakinruskeaa höystettynä turkoosilla. Palkinto meni kyllä niin nappiin!! Ja nyt en todellakaan voi sanoa, että "mä en koskaan voita mitään".
Hei, onko muuten kellään tarvetta mustalle paitapuserolle?? Nyt olis myynnissä käyttämätön espritin paita kokoa 34!!! Jos kiinnostuit, vilkaise lattenainen myy sivua (yläpalkissa)!!


Mukavaa alkanutta viikkoa!!

Kommentit

  1. Oi kun kaunis mekko! Todella nätti ja sopii sulle hyvin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!!! mekko on just sopivan armollinen kriittisistä kohdista :D

      Poista

Lähetä kommentti