sunnuntain ajatuksia..

moikka moi,

niin vaan on kellot käännetty talviaikaan. Aamulla oli kiva, kun olikin tunti ylimääräistä aikaa vaikka kello näytti 8.30 kun noustiin ylös! Mukavan kiireetön päivä kohta takana. Alkupäivästä olo oli jokseenkin alakuloinen. Mulla on jotenkin tosi yksinäinen olo. Ja ehkä semmonen tyytymätönkin. Vaikka kaikki on hyvin, niin joku kuitenkin kalvaa. Kaipaan toisinaan tosi paljon mun kaukana asuvia kavereita ja meidän sukua. Joskus mietin, miten paljon helpompaa olis, jos me asuttais toisella paikkakunnalla. Mutta, sitten meillä ei ehkä olis minityyppiä :( Ja faktahan on vaan se, että meillä on nyt koti ja työt täällä. That´s it. Täytyy vaan nähdä ne positiiviset jutut. Ja ehkäpä se yksinäisyyden tunnekin taas helpottaa kun pääsee takaisin työelämään.

Onneksi sain käännettyä ajatukset positiiviseen suuntaan. Tänään nimittäin päästettiin matkakuume ihan kunnolla valloilleen! Lomareissu Kanariansaarillle on tuloillaan. Ei varmaan tarvitse arvata, että odotan reissua tosi tosi paljon! Olenkin jo varovasti aloittanut pohtimaan, mitä matkalle tarvitaan mukaan. Ja tietenkin aloitin tärkeimmästä, eli siitä minkä käsilaukun otan mukaan ;) En kyllä päässyt lopputulokseen asian suhteen.kaikki kuvat viime joulukuun lomareissulta Maspalomasissa


Ihan tosissani olen mietiskellyt aktiviteetteja reissua varten. Toiveissa olisi kahdenkeskinen (tai ihan vaan aikuisten kesken) kaupunkipyrähdys Las Palmakseen. Ja sitten jotain tekemistä lasten kanssa. Viimeksi käytiin vesipuistossa. Voipi olla, että sinne suuntaamme tälläkin kertaa. Oisko lukijoilla heittää jotain vinkkejä kehiin???? Ainakin Las Terrazas outlet-alue kiinnostaisi (ilman lapsia). Löytyykö sieltä ketään, kuka olisi käynyt tuolla? Kannattaako mennä? Meidän porukkaa majoittuu all inclusive hotellissa, joten aika paljon aikaa tullaan tietty viettämään ihan hotellissakin.

Täällä ollaan siis kovasti lomatunnelmissa! Ja kun ikkunasta katsoo ulos, olen niin tyytyväinen että lähdetään pian reissuun. Kyllä aurinko & lämpö hakkaa vesisateen 6-0!


 Mukavaa sunnuntain jatkoa!

ps. molemmat ebay paketit saapuivat sittenkin!!! Kohta pääsee taas räpsimään kuvia kaukolaukaisimella!!Kommentit