syyskuu paketissa

No niin, oiskohan nyt jo korkea aika laittaa syyskuu pakettiin?Syyskuussa palattiin harrastusrumban pariin. Poitsun luistelukausi starttasi ja sitä myöten illat + viikonloput saivat uutta täytettä. Kuukauden alussa oli tosi tosi lämmintä, aurinkoisista päivistä nautittiin täysillä. Päästiin miehen kanssa viettämään kahdenkeskistä aikaa standupin pariin. Menneenä kuukautena ollaan siis otettu kahdenkeskistä aikaa oikein kunnolla. Tosi hyvä niin. Syyskuussa sisusteltiin kotia tekstiilien muodossa. Kävin myös ottamassa elämäni ekat ja todellakin vikat geelikynnet. Ei vaan oo mun juttu. Tai olis, jos ne pysyis.. Mutta ei tästä sen enempää.. Syyskuussa tein myös aivan liian monta reklamaatiota. Sen seurauksena olen päättänyt, että ostan jatkossa laadukkaampaa mutta harvemmin. Toivon todellakin, että tämä päätös pitää. Ketuttaa palauttaa kauppaan parinkympin hameita + neuleita tämän tästä. MUR! Kaiken kaikkiaan kuukausi oli jälleen oikein mukava.

Miten sun syyskuu meni?

Nyt purkamaan matkalaukkuja. Tänään on ollut jokseenkin hidas päivä. Pelkään pahoin, että flunssa kolkuttelee ovella. Sen verran on nokka vuotanut aamulla ja viluttanut. Vielä ei onneksi ollut kuumetta.


See ya!


ps. super hauskaa huomata, että kuun alussa oltiin teeppareilla ja loppukuusta vedeltiin melkein toppatakeissa. Suomen ilmasto on OUTO!!!!

Kommentit