viikon vinkki ja hullaantuminen

Soon moro!

Kohtis sateinen päivä tänään! Mä lähdin toisen lapsukaisen kanssa viettämään aikaa kirppikselle. Ja voi jösses kuin paljon siellä oli väkeä. Ihan täynnä koko mesta. Hui! Vaan eipä meitä haitannut. Tein hyviä löytöjä, joskin maltillisesti. Niistä naputtelen ihan oman postauksen. Mutta sanompa vaan että taidan jo olla melkomoisessa matkakuumeessa, reissua ajattelen kun tuli vähän ostettua juttuja!

Siihen vinkkiin nyt kuitenkin! Bongasin sieltä halpahalli-reissulta led-kynttilöitä! Vitsit miten loistava keksintö. Varsinkin tällaiselle tarkalle ladylle, joka tarkistelee asioita muutamaan otteeseen :D Ja sopivatpa nuo kynttilät hyvin muutenkin lapsiperheeseen.
Näin alkuun hankin näitä vahapintaisia kynttilöitä testi mielesssä vain yhden. Mutta, heti huomenissa taidetaan suunnata nokka kohti tokmannia ja ostaa näitä lisää. Kynttilä näyttää (varsinkin isossa tuikkukipossa/ lyhdyssä) tosi aidolta. Bonusta ajastimesta, jolla kynttilän saa aina samaan aikaan päälle 6 tunniksi. Ja hintakaan ei ollut paha, vain 6 eskoa (tai 2kpl/ 10 euroa). Hankin ainakin ulos lyhdyn ja laitan sinne tuollaisen kynttilän. Samoin makkariin voisi hommata vähän tunnelmavaloa.


Onko sulla kokemusta led-kynttilöistä? Vai vannotko oikeiden nimeen? Pakko todeta, että mikäänhän ei voita oikean kynttilän tunnelmaa.. Mutta tässä elämäntilanteessa ja tietynlaista helpoutta kaipaillessa ledit on loistava valinta! Huomaan joskus olevani nimittäin liian laiska sytyttämään kynttilöitä (siis oikeesti!!!!)!

Nyt koristelemaan kinuskikakkua. Meillä on perinteenä syödä joka ikisenä hääpäivänä kinuskikakkua. Niin tänäkin vuonna. Oikea juhlapäivä olisi ensi viikolla, mutta isäntä on silloin muissa maisemissa joten herkutellaan jo tänään! Omnom!

Kommentit