adios klonksukengät!!

Heips kukkuu!

Posti kiikutti tänään jotain, josta mun on pakko vinkata teillekkin.. Seuraa sarjassamme "löytöjä ebayn ihmeellisestä maailmasta"!

En liene ainut, kenellä on ongelmia löytää juuri oikean kokoisia kenkiä! Olen täällä aikasemminkin valittanut, että korkokenkien ostaminen on tosi tosi hankalaa. Ja mullakin lojuu epäsopivia (=klonksuvia) kenkiä kaapissa. Vaan eipä enää!

Taannoin shoppailin ebaysta pohjallisia (geelipohjallisia, kantapäänpehmusteita ja normi pohjallisia).. Hinnat on ebayssa murto-osan Suomen hinnoista.  Esimerkiksi kolmen kappaleen pakkaus geelipohjallisia maksoi noin 1, 30 € posteineen... Stockkalla pulitin yksistä geelipohjallisista 9 euroa! Mutta siihen keksintöön...


Tadaa...Kenkien etuosaan laitettava pohjallinen... Blokkaa hyvin "tyhjän tilan" pois kengästä ja estää liukumisen.. Oikeasti tämä laitetaan siis kantapään kohdalle... Mutta toimii hyvin myös korkkarin etuosassa, jos siis kengät on liian isot!! Materiaali on silikonia ja nämä on pestävät.

Ja älkää hyvät ihmiset kysykö, miksi olen ostanut epäsopivat kengät noin niinku alkujaan. Kun en tiedä! Olen ko. korkkareista kyllä ottanut opiksi ja sovitellut tuon harhaostoksen jälkeen kengät kunnolla. Mutta, kun on kyse kengistä, kaikki kikka kolmoset saa käyttää!!!


Onko sulla kengän pienennys vinkkejä???

Kommentit

 1. Hauska idea! Ostin tallinnasta syksyllä samantapaisia geelijuttuja testiin. En ole yhtäkään kokeillut, nyt en kyllä edes muista, minne laitoin ne. Ostin kuitenkin päkiäpehmusteiksi korkkareihin, korkkiksilla tulee käveltyä harmittavan vähän ja kengäthän minulle ei voi olla liian isoja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olet kyllä onnekas jos sulle ei oo kengät isoja.. Mulla on aina ongelmia kenkien kanssa!! Päkiäpehmusteet on kyllä loistava keksintö, ihan sopivankokoisissa kengissä(kin). Kummasti tuovat käyttömukavuutta korkokenkiin. Ebayssä näin koko jalkapohjan mittaisia geelipohjallisia. Voisivat olla ihanat korkkareissa.

   Poista
 2. Kiva idea. Meillä on noita samoja kannettu kotiin kaikenlaisia Primarkista. Siellä ovat myös hyvin edullisia ja nyt sitten kengistä riippuen vähän kaikenlaisia ollaan laiteltu, että kengät on mukavammat ja toimii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Mä niin haluaisin käydä primarkissa. "kaikki" aina puhuu siitä ja paljon. Toivottavasti nyt kanarian reissulla olis aikaa!!

   Poista

Lähetä kommentti