AIRBNB????

Moikkelis moi!

Vaikka tulevaakaan matkaa ei ole vielä lomailtu, siintää ajatukset jo pitkällä ensi vuodessa... New York, se on ajatuksissa. Niin vahvasti, että voipi olla että sinne me mennään miehen kanssa. Kahdestaan! Yritetään nyt kuitenkin ensiksi vähän hahmotella paljonko reissu tulisi maksamaan... Sitten voi siirtyä totetukseen..

Törmäsin netissä airbnb sivustoon. Sen kautta voi vuokrata huoneita tai kokonaisia asuntoja ympäri maailmaa. Nykin valikoimat olivat huikeat. Mietin, että tässä voisi olla hyvä vaihtoehto hotellille. Nyt kyselisinkin, onko lukijoissa ketään kenellä olisi kokemusta tästä palvelusta??

kuva lainattu: Image courtesy of Vichaya Kiatying-Angsulee at FreeDigitalPhotos.net


Ja tietty muitakin (majoitus)vinkkejä kaivataan!!!

Tälle viikolle onkin luvassa kivoja juttuja; tapettimiehet tulevat lauantaina! Alahuoneen olkkari saa silloin uuden ilmeen! Aloitin jo tänään (taas) vähän mööpelirallia siirtämällä teevetason pois remppamiesten tieltä. Nyt sillä on hyvä paikka, ainut vaan että telkkaria ei voi käyttää kun ei ole antennipistoketta... Minkähän systeemin siihen keksisi? Ei linjoilla satu roikkumaan ketään tekniikan asiantuntijaa? Jos vielä joskus rakennetaan talo tulee antennipistokkeita aivan varmasti enemmän!!!

Nyt surffailemaan vielä hetkeksi majoitusjuttuja...

Kivaa viikkoa!

ps. kiitti kommenteista! Palaan niihin huomenissa, tänään ajattelin mennä (kerrankin) ajoissa nukkumaan!

Kommentit