hetki sitten...

Huomenta,


laitetaanpa heti alkuun hetki sitten napattu kuva!! Tää yksi mamma täällä haaveilee edelleen juhlahepenistä arkisotkun keskellä... Alla yksi testattu asu!

Vähiin alkaa kuulkaas käydä mun kotipäivät! Ihan himpan yli kuukauden päästä olis taas viriteltävä itsensä työmoodiin. Toisaalta odotan ihan intsinä että pääsen töihin. Hauskaa nähdä minkälaiseen työpaikkaan palaan vajaan vuoden jälkeen!! Työkavereita on ainakin ollut jo ikävä. Toisaalta, olo on super haikea. Tää saattoi nimittäin olla mun viimeinen kotiäitivuosi ikinä. Ellei sitten tapahdu jotain suurta ihmettä eli meille tupsahtaisi biologinen lapsi. Vähän epäilen. Mutta en vanno. Kuitenkin. Näin lomalla on ollut helppoa kun on ollut aikataulujensa herra.. Nyt sitten pitää värkätä ne vähän lomat työnantajan kanssa.. Sitten pitää sovittaa miehen lomat ja päiväkodin (ja ens vuonna koulun!!!!) lomat. Huh mikä palapeli. Näin äkkiä se aika (taas) meni. Tammikuussa luulin, että ehdin opetella kameran asetuksia ja ehkä vähän opiskella. No en ehtinyt tai sitten en vaan jaksanut. Taas voi ihmetellä mihin se aika meni.

Nyt nauttimaan kotiäitiyden viimeisistä viikoista! Jos vaikka yhden laten tässä joutessaan hörppisi :D Tai sitten menisi taltuttamaan ne pyykkivuoret :D Kuvasta päätellen myös eteisen vaatehuone kaipaa taas järjestelyä!!Kommentit