jos sanani syön, niin mörökölli minut vieköön...

No nyt sais sitten mörökölli tulla hakemaa meikäläisen!!! Tällä postauksella syön sanani taas (tuhannen) kerran. Tiedän, tiedän että juuri hetki sitten kirjoittelin ja lupasin ettei mitään shoppailuun liittyvää postausta ole tulossa.. Mutku mutku. Tein niin kivat kirpparilöydöt taannoin, että pakkohan mun on. Ja sovitaanko että tää toisen käden (=2nd hand :)) juttu on lieventävä asianhaara. Ei oo yhtään niin paha postata käytetyistä jutuista. Eihän?

Mutta asiaan. Eilen olin siellä lastenvaatekirppiksellä. Tein löytöjä, mutta aika nopeasti oli kirppis kierretty. No, kun kerran oli luppoaikaa suuntasin yhdelle toiselle kirppikselle. Se on ennen muinoin ollut mun vakkarimesta. Mutta jotenkin musta tuntu että siellä on vaan kulahtaneita juttuja. Niin nytkin. Paitsi tämä helmi! Olen salaa haaveillut uudesta parkatakista. Tämä kuuluu osastoon "mutkumähaluun". Akuuttia tarvetta ei ollut. Mutta olin ajatellut, että jos käytettynä löydän jonkun yksilön niin fine, pientä piristystä kotiäidin arkeen. Ja siellähän se roikkui rekissä. Ai että!!!  Kuvan kenkulit on myös kirppiskamaa, mutta aiemmalta kierrokselta. Kyllä nyt on kiva odotella talvea kun on karderoobi kunnossa.


parka H&M (2nd hand)
paita halens
chinot: lindex
kengät: 2nd hand, ei merkkiä 
Nyt ajattelin ihan tosissani vältellä kirppiksiä hetken. Oon tehnyt niin mielettömiä löytöjä ettei tosikaan... Nyt täytyy vähän tehdä tilaa kaappeihin jos meinaa ostaa jotain uutta. Ja muutenkin shoppailut voisi jättää suosiolla sinne kanarialle. Jos vaikka outletissa piipahdetaan :D

Mitäs tykkäätte löydöistä? Jees vai nou? Entä tykkäättekö lukea mun kirppislöydöistä vai meneekö materialistiseksi haahuiluksi?

Nyt ihan toisenlaisiin hommiin, eli viikkosiivouksen pariin!

Kommentit

  1. Tuo takkihan on upea kirppislöytö. Minäkin olisin parkatakkia vailla. Taitaisin vaan olla vielä ensi vuonnakin, jos yrittäisin sopivan sellaisen kirppikseltä löytää. Sinulla kävi mäihä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vain olekin löytö! Joskus vaan käy ihan mieletön mäihä :D

      Poista

Lähetä kommentti