konjakkia konjakkia

Vaikka sitten isänpäivän kunniaksi!!!

Hepskukkuu! Oikein mahtavaa isänpäivää sinne ruutujen taakse, jos siellä siis isiä sattuu lukemaan. Ja me äidit ja lapset taas muistetaan jättää se nalkutus + riehuminen toiselle päivälle, jotta isillä on super kiva päivä.. Eiks je!

Tämä postaus ei muuten liity isänpäivään mitenkään. Kyllä me sitä vietetään (tietenkin!), kohta lähdetään nimittäin lounaalle koko perheen kanssa. Odotan innolla! Ja niin odottaa mieskin! Kyllä hyvä ruoka on nimittäin elämän suuria nautintoja. Mutta siihen asiaan!

Vakkarilukijat tietävät mun lähes pakkomielteeni konjakin värisiin juttuihin. Tässä taanoin nappasin kuvan mun konjakin värisisistä asusteista.. Ja onhan noita... Onkohan homma lähtenyt jo vähän lapasesta???Kuvaan ei mahtunut mun laukut eikä kengät. Niitä kun on tuossa kyseisessä värissä "ihan muutama"...  Myös lompakko ja vyö loistavat poissaolollaan...


Muita jotka on koukussa konjakkiin?

Nyt valmistautumaan juhlalounaalle!

Kommentit

  1. Myönnän, että konjakki miellyttää, ja aika paljon. TIlasin juuri konjakit baltsut Zalandolta. On se kumma kun ensin ei kahteen vuoteen tullut vastaan minkäänlaisia nahkaisia ballerinoja konjakin värissä, nyt olen ostanut kahdet kuukauden sisään. Hupsista. Mutta ne oli puoleen hintaan, ei niitä voinut sinne jättää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Konjakki on jotenkin ajaton ja klassisen kaunis!! Tykkään niin paljon! Huomaan itsekkin, että kenkien ostaminen on aaltoliikettä. Ensin menee pitkään ettei osta mitään ja sitten tulee ostettua monet kengät lyhyen ajan sisään. Näin kävi myös mulle!! olen siis kohtalotoveri. laitathan blogiisi kuvia uusista tossuista!

      Poista

Lähetä kommentti