marraskuun eka

Moikka moi,

ja vitsit miten omaperäinen otsikko. Mutta ei se mitään! Ihan sairaan kauniina valkeni tämän kuun eka päivä. Reipas kävelylenkki pakkasessa sai muhun extra määrän energiaa! Ja tosi hyvän fiiliksen!

Tälle päivälle on ohjelmassa vielä mukavia juttuja. Lähdetään pian lasten kanssa kahville mun ystävän luokse. Ja illalla olis tarkotus vähän herkutella ja katsoa jotain kivaa ohjelmaa telkusta. Huomenna taasen, ajattelin mennä MLL kirppikselle. Itse en tarvitse mitään, mutta jos lapsille löytyy jotain niin hyvä. Ja jos katsellaan marraskuuta eteenpäin, niin taas on syytä juhlaan useita.. Ja häämöttääpä siellä edessä se lomamatkakin. Myös sijaisvanhempien koulutuspäiviä odotan innoissani!





Kuvissa se taannoinen kirppislöytö (itseasiassa paitakin on), josta pohdiskelin onko liian kesäinen. No hyvinhän se toimii näin syksylläkin. Tosin tossa asussa mua hämää lepattava paidanhelma (varsinkin kun jakku on kiinni)... Laukku on synttärilahja mieheltä ja lapsilta. Siitä on muodostunut mun luottoveska, koska sinne mahtuu ihan mieletön määrä tavaraa (pienten lasten äidit, tiedättehän). Ja sen saa olan yli!

Mitäs sun lauantaihin ja pyhäinpäivään?


Oikein rauhallista pyhäinpäivää kaikille! Mulla meni jotenkin tää halloween juttu ihan ohi. Pakko tunnustaa, että sillon ku oltiin Jenkeissä näihin samoihin aikoihin, onnistuttiin missaamaan paikallinen halloween kulkue. Ohhoh.

ps. lähitulevaisuudessa tulossa taas pientä sisustusjuttua tänne blogiin.. Ollaan nimittäin tehty pieniä peliliikkeitä sen tapettihomman kanssa :D

ps2: sairastuin tänään akuuttiin laukkukuumeeseen ja ehkä vähän housukuumeeseenkin. Lisää sittäkin myöhemmin. Mutta ensin laitetaan lokakuu pakettiin!!!

Kommentit

  1. Kaunis tuo jakku, tykkään suuresti kyllä! <3

    VastaaPoista
  2. Ihana laukku!
    Minäkin sain mieheltä synttärilahjaksi laukun, valitsin sen tosin itse ensin. Parhaat laukut on kyllä tuollaiset olan yli menevät, en pysty lasten kanssa liikkumaan missään, jos pitää vielä laukkuakin kantaa kädessä.
    Kävin viikonloppuna etsimässä itselleni suoria mustia housuja, mutta mitään parasta ei vielä löytynyt. Perjantaina alkava kirppispöytä tosin vähän hillitsee ostohaluja, lähdössä on paljon tavaraa, ja nyt ne lojuu makkarin lattialla odottamassa lähtöä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Triinu!!! Mä liputan myös olan yli laukkujen puolesta. Varsinkin tässä elämäntilanteessa :D
      ARGH, inhoan housujen etsimistä.... Aina joko kinnaa tai on superpitkät lahkeet :D

      Poista

Lähetä kommentti