mutku mä haluun..

Yön aikana oli tapahtunut ihmeitä. Maa oli saanut valkean lumipeitteen! Onneksi olin varautunut tilanteeseen ja toppavaatteet löytyivät helposti (hyvä mutsi pisteet kotiin tästä!!!). Vain lumiharja on teillä tietymättömillä! Koekäytin "uudet kengät" tänään. Ihan hyvät joo, kaupungille, mutta lyhyt varsi on aika epäkäytännöllinen jos lunta on satanut paljon. Ihan hyvä pointti. En kyllä ajatellut asiaa ollenkaan ostaessani kengät. No. Onneksi eivät olleet kalliit (4 euroa). Ja kävellään niillä sitten auratuilla teillä. Tai laitetaan säärystimet jalkaan...


Vähän "mutkumähaluun" juttuja olis taas listalla.. Kun en kerran mitään nyt osta, niin tyydyn haaveilemaan jutuista täällä.

wendela laukku Gina Tricot


Ensin haaveilin laukusta mustana... Mutta tuo ruskea.. Oi ja voi. Yritin etsiä vastaavaa ebaysta, mutta vielä ei tärpännyt.. Minusta 30 euroa keinonahkalaukusta on aika paljon.... Joten varmaan jään haaveilemaan tästä edelleenkin.


Ja sitten se toinen haave. Siisti ja superlämpimät talvinilkkurit kaupunkikäyttöön... Sorelit multa kyllä löytyy, mutta niillä en hiekkalaatikkoa pidemmälle kehtaa mennä...

kuva: UGG

Uggien lämpö + tyylikkyys samassa pakettissa. Joo, haluan!!!!  Hinta on vaan se mutta, 180 euroa... Lottovoittoa odotellessa. Tai jotain älyhyvää alennusmyyntiä. Saakohan näitä jostain edullisesti? Tietääkö joku? Mulla on ollut siskon uggit "hoidossa" ja ne oli kyllä ihan super lämpimät.. Haikeudella muistelen niitä.

Mietin tässä, että auttaiskohan lammaskarvaisten pohjallisten lisääminen tämän postauksen kenkiin tekemään niistä lämpimämmät? Kengissä on siis karvavuori, mutta silti mun jalat palelee niissä... Tiedän, kannattiko röökata aikanaan... Juu ei. On nimittäin jalat ja kädet mulla vieläkin ihan kestojäässä.

Mutta tällaisia shoppailuhaaveita tällä erää. Illalla vietetäänkin perus perjantaita vikan "vain elämää" jakson parissa. Sunnuntaina oliskin sitten juhlan paikka!!

Mukavaa viikonloppua sulle!


ps. ei tullut tapettia tänään :(

Kommentit

  1. Tuo laukku on kyllä ihan eri nätti... vaan kun joo, keinonahkaa ja siihen päälle vielä laukku. Laukut on kauniita, mulla vaan on niitä jo "ihan vaan muutama" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin samoilla linjoilla sun kanssa! Keinonahkaa, ei kiitos!!! Ja mullakin laukkuja löytyy kyllä ihan riittämiin.

      Poista
  2. Juuri katselin samantapaista laukkua Booztilla, ja sen hinta oli 250€. En tajua mikä siinä maksaa, koska muovia sekin on. Mutta siis siihen verrattuna tuo 30€ tuntuu edulliselta :D
    Nuo karvasaappaat on kyllä lämpimät, itse käytän Timberlandin Muklukeja, niissä jalat hikoilee kovillakin pakkasella. Ainoa huono puoli on, että ne on tosi pitkävartiset. Tuollaiset Uggit olisi ihanat, mutta en kyllä maksa karvakengistä millään tuota rahaa. Enkä edes puolta siitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisit katsella sit by malene birgerin laukkua? Mä en myöskään tajua mikä noissa maksaa.. Samalla muuten kun kummastelin tota hintaa, tajusin että maksoin vuosi sitten lonchampin veskasta 80 euroa. Ja sekin on muovia. HUH!!!! Että siihen nähden toi on kyllä halpa :) Täytyy katsella jos tulis vaikka alennukseen toi..

      UGGit on kyllä kivat... En tiedä kehtaanko edes tunnustaa, mutta kyseiset jalkineet on tulossa mulle postissa. O-ou... Löysin ne niin hyvässä alennuksessa, että kliks vaan.

      Poista

Lähetä kommentti