P niin kuin perjantai

Moikka!

Jei, tänään on perjantai! Pienet tuuletukset sille! En pistä yhtään pahakseni, että viikonloppuna on yhdet auttavat kädet lisää pyörittämässä arkea. Just nyt meininki on aika HC:tä välillä... No, kyl te eskarilaisten ja sisarusten äidit (no kyl miehetkin) tiedätte mitä se meno joskus on. Välillä tunnen itseni "kersantti karoliinaksi" joka johtaa apinalaumaa!!!

Huomenna tulis sitten tapetoijat. Nappasin jo muutaman "ennen" kuvan.. joten kuvamateriaalia olkkarin muutoksesta on tulossa... Noita kuvia kun katselin, totesin että kyllä me nojatuoli tarvitaan. Ehdottomasti. Mutta niihin juttuihin myöhemmin.

Päivän kostyymi koostuu pirteistä keltaisista housuista ja pitsipaidasta. Housut on palvelleet jo pari vuotta ja yhä edelleen ovat mieluisat, joskin vähän liian väljät.. Paita taas on ostos viime syksyltä. Jostain syystä en ole pitsipaitaa kauheasti pitänyt (olen kai säästellyt sitä olemattomiin juhlatilaisuuksiin). Ajattelin nyt ottaa tuonkin paidan ihan arkikäyttöön.. Liehukepaita on tän syksyn ostos (se ostoslistalla ollut neuletakki).. ihan en oo tyytyväinen neuletakin laatuun... Nimittäin ensimmäisen pesun jälkeen neule oli mennyt kasaan aika tavalla. Onneksi silitysrauta pelasti tilannetta edes vähän... Taas tuli todistettua että halvalla et vaan saa hyvää. Nih.
Nyt pitäisi mennä suunittelemaan viikonlopun ruokalistaa, jotta voi laatia kauppalistan.

Mukavaa viikonloppua!!!

Kommentit