tapetilla

Moi,

tänään on ollut vähän rauhallisempi päivä menojen syhteen. Ollaan nautittu lasten kanssa raikkaasta pakkassäästä ulkoillen. Sen jälkeen maistuikin sotkun munkki tosi tosi hyvälle!!! Elämän pieniä iloja. Välillä vanhemmuus on tosi raastavaa ja tunnen itseni kaikkea muuta kuin hyväksi äidiksi.Huomaan itsessäni vähän suorittajan piirteitä (jos siis en onnistukkaan olemaan viilipytty ja fiksusti käyttäytyvä äiti joka aina jaksaa kiukuttelun ja tyhmät tempaukset). Ja tämä piirre on muuten korostunut sijaisvanhemmuuden myötä (koska sijaisvanhemmat on tietty jotain yli-ihmisiä, joilla on sädekehä pään päällä).. Yritän varmaan välillä vähän liikaa. Onneksi tänään on ollut kaikin puolin kiva päivä ja koko porukka on ollut hyvillä mielin! Kerrankin näin!

Mun ei pitänyt kirjoitella vanhemmuudesta laisinkaan, mutta jotenkin se taas tupsahti siihen aiheeseen. Oikeasti ajattelin kirjoitella vähän meidän sisustusjutuista, jotka on siis ottaneet pienen askeleen eteenpäin.  Varmaan muistatte, että alakerran olkkari on ollut "vähän vaiheessa" tovin. Nyt kun mieluisa ja toimiva huonekalujärjestys on löytynyt siirryttiin miettimään seinän materiaalia (nyt valkoiset). Kaikki meillä piipahtaneet ovat varmaan huomanneet olkkarin seinässä roikkuvan tapetin mallipalan. Yhä edelleen tapetti herättää mussa "wow" tilan. Ja myös miehessä. Niinpä päätös tapetista oli helppo!!! Ja ennenkaikkea yhteisymmärryksessä tehty. Tällä hetkellä tapetit on tilattu ja niitä odotetaan saapuvaksi tämän viikon perjantaina (we´ll see). Varsinainen tapetointihomma on sitten edessä ensi viikolla. Työn tulee suorittamaan meidän luottoraksamiehet.  Vähänkö olen innoissani tästä edistyksestä! Lupaan laittaa teille ennen ja jälkeen kuvamateriaalia!

Tässä kuitenkin se meidän valitsema tapetti.

Grand Chateau

Mites, löytyykö ruudun takaa muita mutseja, jotka kamppailee välillä "paska mutsi" fiiliksissä? Entä mitäs sanotte tapetista?

Nyt mä meen kuitenkin olemaan hyvä mutsi ja siirryn lukemaan esikoiselle!


Kommentit

  1. Taalla on toinen "paska mutsi." Melkeen paivittain tuntuu silta. Meilla kans uhamaillaan ja kiukutaan ihan urakalla. Eika taa aiti aina jaksa olla viilipytty.. Mutta usko vaan kylla me ollaan varmasti hyvia aiteja silti. Tsemppia sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ❤️❤️ Huomaan joskus olevani itselleni aika ankara, kun kyseessä on äitiyden liittyvät asiat! Hyvn me vedetään!

      Poista

Lähetä kommentti