Hei hei vuosi 2014!!

Näin vuoden viimeisenä päivänä on hyvä laittaa vuosi pakettiin! Lyhyesti voin todeta, että vuosi on ollut unohtumaton! Saimme kokea suuren elämänmuutoksen. Ja klassisesti sanon "päivääkään en vaihtais pois"!!

Männä vuonna:

Tammikuussa
Yksi suurimmista haaveistamme toteutui. Saimme toisen lapsen ja samalla meistä tuli sijaisperhe! Valehtelisin, jos väittäisin että ajatus sijaisvanhemmuudesta olisi aina ollut kristallin kirkkaana mielessä. No ei ollut. Mutta näin jälkikäteen totean, onneksi uskallettiin lähteä hommaan mukaan! Samalla kun perheemme laajeni, sain mahdollisuuden jäädä liki vuodeksi kotiin. Tammikuussa sisusteltiin alakerran olkkaria, tai lähinnä suoritettiin mööpelirallia. Yritin myös aloittaa 5:2 dieetin. Tätä kesti kokonaisen päivän  :D Juu, ja saatiin nauttia hienoista pakkaspäivistä.


Helmikuussa
Käytiin peräti kerran hiihtämässä. Säät oli mitä oli (harmaata, ei lunta yh). Suoritettiin koko perheen lomareissu ruotsinristeilyn muodossa. Ihan kingi tapa ottaa pieni breikki arkeen! Ostin elämäni ekan (ja varmaan myös vikan) odd molly- neuletakin! Ihanahan se on edelleen (asuin siinä joulunpyhät). Mutta ehkä toi yks riittää!! Sitten taas sisusteltiin. Kotostelun määrästä päätellen olen ollut aikamoisissa hormoonihuuruissa, vaikka en ketään synnyttänytkään.


Maaliskuussa
Nautittiin kevään merkeistä! Leivottiin ja ulkoiltiin. Näemmä myös kuvailtiin päivän asuja. Vitsit, nyt kun katsoo tota hiusten mittaa niin harmittaa että menin leikkaaman noin rajulla otteella... Ei olis ehkä pitänyt olla niin villi.  Saatiin myös hommattua makkarin verhot. 

Huhtikuussa
Juhlittiin pääsiäistä ja nautittiin lämpimistä keleistä. Pääsin myös hiukan tuulettumaan ulos. Sisäinen kassialmani pääsi pintaan käsveskaostosten muodossa. Molemmat kuvan laukut on muuten hyväksi havaittu ja kovassa käytössä! Hinta/laatusuhde näissä on HYVÄ! Muuten arki rullasi mukavasti hiekkalaatikkoleikkien ja muun lapsiperhetouhun parissa!

Toukokuussa
Vietettiin vappua pienellä retkellä. Suuntasimme koko perheen voimin kylpylälomalle. Samalla pällistelimme vähän armeijavekottimia. Juhlimme myös herra 6-veetä asianmukaisin menoin. Allekirjoitanut löysi itsestään sisäisen trenssinaisen. Ja tulipa hurahdettua myös me&i:n naistenvaatteisiin kertaheitolla. Näemmä lämmintä keliä piisasi, kuvista päätelleen ainakin!

Kesäkuussa
Vietettiin perheen yhteistä kesälomaa. Käytiin pienellä roadtripillä, kohteena Nauvo, Lohja, Turku ja Vehmaa. Pyörähdettiin myös laivalla. Koleaa riitti. Mutta hymy se ei hyytynyt siltikään!!!

Heinäkuussa


Tuli taas yksi vuosi lisää mittariin! Nautittiin helteisestä kelistä ulkoillen ja elbaillen. Toteutin yhden pitkäaikaisista laukkuhaaveista. Saimme nauttia miehen kanssa kahdenkeskisestä ajasta käymällä asuntomessuilla. Kävimme koko porukalla Särkänniemessä. Sanoinko jo; huh hellettä?

Elokuussa
 Rallihuumaa, pientä matkailua ja kirppistelyä. Niin ja herkuttelua. Siitä oli elokuu tehty.


Syyskuussa
Elämä normalisoitui kun harrastusrumba käynnistyi. Kotona suoritettiin piensisustusta maltillisesti. Riepuja tuli hankittua taas ei niin maltillisesti. Perus kiva kuukausi. Niin, ja tulipa kokeiltua ne surullisen kuuluisat geelikynnetkin. Ou nou sille. 

Lokakuussa


Vietettiin jälleen miehen kanssa laatuaikaa käymällä kahdestaan laivalla (ihana reissu). Tehtiin muksujen kanssa arjesta vähän spessumpaa käymällä elokuvissa ja peukkulassa. Taas sisustettiin. Ja otsatukkakin teki comebackin. 

Marraskuussa

Juhlittiin isää käymällä tunnelmallisella lounaalla. Nautittiin lasten kanssa arjesta. Kotona sisustettiin vähän isommalla kädellä kun saimme vihdoinkin olohuoneen seinän tapetoitua! Päästiin miehen kanssa taas kahdestaan reissuun (sijaisvanhempien koulutuspäivät). Koko kuun kruunasi hartaasti odotettu etelänreissu! 

Joulukuussa


Oltiin vielä hetki reissussa. Sitten aloitinkin orientoitumisen töihinpaluuseen. Niin vaan vajaa vuosi vilahti vauhdikkaasti. Pienen työrupeaman jälkeen oli aika pakata tavarat ja suunnata auton nokka kohti joulunviettoa. Vuoden vikalla viikolla onkin ohjelmassa ollut mööpelirallia. Joulukuussa leikkasin hiukset, ihan extempore. Tuolloin se tuntui "loisto ajatukselta", mutta voi voi nyt jo vähän kaduttaa... Vähän liikaa menin leikkaamaan.


Sellainen oli mun vuosi. Hyvin, hyvin tunteikas. Tämä oli vuosi joka antoi tosi tosi paljon meille! Vähän etukäteen jännitettiin miten herra kuus vee tulee suhtautumaan uuteen sisarukseen. Mutta hyvinhän homma sitten lutviutui! 

Nyt on aika suunnata katseet vuoteen 2015! Ensi vuodesta toivon vähemmän mullistavaa. Viimeiset pari vuotta ovat olleet todella tapahtumarikkaita. Juuri nyt haluaisin vain nautiskella! Ensi vuodeksi on muutama juttu jo suunniteltuna, ainakin koko perheen risteily sekä  "the matka" (joka on lentolippujen varaamista vaille klousattu!!!). Sisustusrintamalla tuskin tapahtuu mitään suuria. Ja ostoshanatkin laitan (jälleen) säppiin.. Kunhan alerykäisy on suoritettu :D 

Ihanaa uutta vuotta rakkaat lukijat! Kiitos että käytte täällä aina välillä kommentoimassa ja kurkkimassa!  Jatketaan säännöllisen epäsäännöllisellä tahdilla ensi vuonnakin!

ps: taputus olkapäälle jos jaksoit kahlata koko postauksen läpi :D

Kommentit

  1. Jaksoin kahlata, mä niin tykkään näistä kokoelmista :)
    Ihanaa uutta vuotta sinne <3

    VastaaPoista
  2. Mä liputan myös kokoelmille ja kollaaseille! Hyvää uutta vuotta myös sulle!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti