makeistehdas

Moi,

tänään meidän keittiö muuttui hetkeksi makeistehtaaksi. Tein ekaa kertaa ikinä rocky roadia. Voi jösses miten hyvää! Ootko sä jo tehnyt rocky roadia? Mä oon niin myöhäis herännyt ton suhteen. Tiedän! No kuitenkin, täytyy olla tarkkana ettei viemiseksi tarkoitetut suklaat päädy omaan mahaan! Toisena herkkuna kokeilin tehdä turkinpippuri-valkosuklaata. Tosi hyvää sekin! Huomenna sitten olis tarkoitus kääräistä suklaat pakettiin!
Jouluhössötykset on super hyvällä mallilla. Ostettiin tänään meille "vähän niinkuin lahjaksi" haudutuskattila. Huomenna saadaan sitten oikeaa riisipuroa. Harmiteltiin miehen kanssa miksei tota kattilaa ole hankittu aiemmin. Siitä kun on puhuttu varmaan viisi vuotta! No parempi nyt kun ei koskaan. Kaikki lahjat on siis hankittu ja paketoitu. Paitsi mun oma lahja. Odottelen juurikin aleja alkavaksi.. Haaveissa siintää se yksi laukku.

Mutta, nyt laukkuhaaveista ja suklaajutuista muihin toimiin. Ihan just kohta aloitellaan katsomaan joku leffa. Tiedossa on siis "laatuaikaa" miehen kanssa. Loistavaa!

Kivaa lauantaita!


Kommentit