mööpelirallia...

Niinhän siinä sitten eilen kävi. Energiapuuskissani tuli harrastettua taas vähän mööpelirallia. Mies totesi kotiin palatessaan, että oishan ton energian voinut käyttää lumitöihinkin.. Asiat tärkeysjärjestykseen kuitenkin.

Tällä kertaa kyytiä sai eräs lipasto. Evakuoimme sen olosuhteiden pakosta taannoin olkkarista vierashuoneeseen. Portaiden alle taas oli sijoitettuna eräs penkki. Käytössä kyllä, mutta  vain silloin kun meillä on vieraita. Kummasti kaikenlaiset jakkarat (mamman mööpeleistä penkkeihin) kerää meidän taloudessa kummallisia röykkiöitä. Siitä se ajatus sitten lähti.Lipasto sai uuden paikan portaiden alta. Penkki sai taas siirron vierashuoneeseen, josta se on helppo tarpeen tullen kantaa ruokapöydän ääreen...  Muutoksen myötä sain kivan paikan kynttilöille ja vaikka pienille asetelmille (sen päivän kun näkis).

Kiva pikku muutos ja mikä parasta, kustannus nolla euroa!

Lisää sisustusjuttuja tulossa heti alku vuodesta.. Jonkun näköstä sisustuksellista ostoslistaa ainakin tulossa. Ja meidän talon plussia ja miinuksia. Huomenna laitetaan tämä vuosi pakettiin, jos vaan suinkin ennätän postauksen naputella!

Palataan!

ps: onkohan mut varusteltu kroonisella talokuumeella?? Kävin tänään seikkailemassa etuovi.comisa. Ja ounou mitä ihanuuksia siellä oli!!

Kommentit

  1. Mööbeli ralli on hauskaa ja piristää kummasti!;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin totta! Sääli, ettei siippa ole ihan aina samoilla linjoilla 😃😃😃

      Poista

Lähetä kommentti