niks ja naks

Miksen muuttunutkaan kauniiks ja viisaammaks...

Moi vaan!

Tulipa taas harrastettua vähän extempore kampaajalla käyntiä eilen. Tuossa taannoin (oisko ollut viikonloppuna) haroin iltasella hiuksiani ja totesin että "ei hyvä". Liikaa kuivaa latvaa ja ihan liikaa kakshaarasia. No, siitä se sitten lähti. Vähän jotain piristystä ja sivuotsista (vaihteeksi) lähdin hakemaan. Ja tämmönen siitä sitten tuli.Kampaaja tietty muotoili tukan tosi hienosti.. Mutta se oli mennyttä kun käpyteltiin muksujen kanssa räntäsateessa. No. Tältähän mun hiukset sitten näyttää jatkossa. En mä niitä mitenkään kovin kummoisesti jaksa jatkossakaan väkertää. Ihan itseni tuntien tunnustan tämän jo nyt.

Mutta lopputulos. Olen kyllä tosi tosi tyytyväinen. Yleisilmeestä tuli paljon freesimpi kun vaaleat latvat leikattiin pois. Onhan tää tietty pieni hidaste sen kasvatusprojektin kannalta.. mutta alan vähän kallistua siihen lopputulemaan, että mulle sopii paremmin tällainen olkapää-mitta.

Ennen kuvat voit muuten käydä kurkkailemassa vaikka tästä postauksesta.

Kivaa viikon jatkoa!

ps. kanarian reissun kuvat on edelleenkin kamerassa odottelemassa siirtoa.. Katsotaan missä vaiheessa ehdin jaksan alkaa siihen projektiin.

Kommentit

 1. Tykkään!
  Leikkasin juuri ennen Lontoon reissua hätäpäissäni otsiksen, ja nyt haaveilen polkasta.
  Ja polkassa sitten pitkästä. Ja silleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ja niin sama ajatusten kulku mullakin. Ensin haluun pitkät, sitten lyhyet ja taas pitkät. Ja sama otsiksen kanssa. Kyllä on vaikeeta olla nainen :D

   Poista

Lähetä kommentti